25 April 2012

::Projek MEGA (Part 2)::


Pic credit to Wish Baby 

Hari tue kan ader citer pasal Projek yg tak berapa nak MEGA kat entry nie.  
Saya & En Hubby dah buat keputusan untuk tambah lagik 1 design Buaian berendoi yang kami ada sekarang. Design yg baru nie kami panggil Buaian Cengkerang Mutiara, dan ianya masih dalam proses untuk disiapkan.   


Ohh tetiber jer rasa Nerbess... 
sbb dah dapat byk call dr Customer yang nak booking date... 
Harap   Projek nie berjalan dgn lancar...  
Ya Allah.. Murahkan Rezeki buat anak-anak kami... 
Sesungguhnya hanya kau yang maha Pemurah lagi maha Penyayang... 
Amin.... 





4 ulasan:

mama ila berkata...

Heheee.. Ila nk tempat utk thun depan yer kak. Nak booking dlu takut dh full book lak nnti.. ;-)

zaril berkata...

Hahahaha... za nak tempah gak.. tp tak tau tahun bile.. :-(

Mama Mya berkata...

Mama ila
Wahhh advance booking dr mama ila setahun awal... Boleh2 tak der masalah.... :-)

Mama Mya berkata...

Zaril

Insyaallah. ?masa nyer akan tiba jugak suatu hari nnt za, akak akan sentiasa doakn iza n ngah.... Mana tahu dpt rezeki anak kembar.... Nnt akak design buaian special untuk baby kembar za....
:-)