06 September 2012

::Sakit Hati Betul Nengok Citer Adam & Hawa::





Orang lain semua syokkkk bagai nak rak nengok citer Adam & Hawa
tapi ape pasai pulak saya sorang jer yg sakit hati....

Pertama
sebab citer dia sekejap sgt... setengah jam jer...
Eeeee.... apesal astro tak buat smp 2 jam....
sakit tul hati, org baru nak feeling2 dah habis....


Kedua
sebab Aaron Ajis yang berlakon dalam cerita tue....
Eeeee.... apesal dia Sweet sgt !!!!
sakit tul hati, saya tak dapat offer jadi heroin citer tue....



Note : Ini sebenarnyer bukan sakit hati.. ini sakit MENTAL nama nyer....





6 ulasan:

zaril berkata...

Argh... tak dpt tgk.. benci sgt keje ptg.. alahai aaron. feeling2 jadi heroin kjp..

Mama Mya berkata...

Zaril
Tak per za... nnt buleh repet nengok banyak2 kali kat Online...

Za, yg jadi "kak long" tue adik Umie aida ekk... manis orgnyer tp... takut nengok gigi dia... kikiki

mama ila berkata...

Wahh.. Bestnya.. Tp kat umah kita xda astro beyond.. Sedihh.. Hehee..

Mama Mya berkata...

Mama Ila...
Tak per Yunk... boleh nengok Online...kat sini...

http://www.astrogempak.com.my/

atau kat sini

http://cthoney.blogspot.com/2012/08/tonton-drama-adam-dan-hawa-secara-online.html

zaril berkata...

Adik umie aida ke sepupu umie aida.. sbb ada nmpak die masa rancangan apa tah yg anita serawak g rumah die tu..rancangan raya tahun lepas..

JaSSNaNi berkata...

Dddddddddddd.... :) heheheheh..
lama betul kan kita tak TERserempak kan.. apa khabar D skrg? baby dah besar kan..
ada udang bukan sebarang udang ni.. lobster lagi.. hahahaha .. mmg akak tengah preggy 20 weeks.. rasanya haikal ada bagi tau cikgu nora.. tapi entah ler cakap haikal tu cikgu nak paham ke tak.. ehehehe.. ni pun kebetulan terasa nak apdet blog.. dah 4 bulan rasanya tak apdet.. sian blog tertinggal lama.. kan..

jangan tension2 tengok citer dik.. kang tak pasal2 naik darah tinggi plak.. hihihi