07 Januari 2015

::Entry pertama 2015::


Bismillah....




2015....
Usaha nak memperbaiki segala kerosakan dalam "HATI"
nak repair apa yang patut....
nak Tukar segala Spare part yang dah bekarat
nak overhaul bagi Power  :)

Boleh ker? 
Insyaallah... 

  



Dari Hati,
-Mama D-

9 ulasan:

Kniedaz berkata...

jom, sama2 baiki hati hehehe

lia ummiirfan berkata...

selamat tahun baru.. :)

Mama Mya berkata...

Kniedaz

Jom Repair hati!! :)
kalau lama2 biarkan takut hati terus "Jem" tak boleh nak repair dah...

Mama Mya berkata...

Ila Ummiirfan
Selamat Tahun Baru Ummi Irfan...
semoga success dlm meniti perjalanan di tahun 2015 :)

Terima kasih sudi singgah Blog Mama D... :)

LydSunshine berkata...

Cemana teknik nak overhaul hati tu? Ce share skit. Hehe.

LydSunshine berkata...

Cemana teknik nak overhaul hati tu? Ce share skit. Hehe.

Dewi Aja berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AYuNG berkata...

insyaAllah boleh....
yang penting niat kan..


=)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)