14 Januari 2009

::Teacher Mya...::

Sambungan Cerita No.No...No...

Sedang asyik hubby dok mengira BELANJAWAN TAHUNAN (Cewahh hubby tgh dok berkira2 nak buat aper dgn $$$BONUS$$$ Moneyyg akan dapat next Week)...datang lah Mya dok merengek nakkan pen & buku yg ader kat tangan papa dia... Untuk tidak memBANTUTkan konsentrasi Mr Hubby yg sedang membuat BELANJAWAN itu (Muahhahaha... ader 1 diantara WISH LIST saya akan dimakbulkan OLEH Mr.HUBBY)Kisses.. maka sy ambikkan lah sehelai kertas & sebatang pen untuk mya... sy pun ajarlah Mya menulis kat atas kertas tue.... pastue saya teruskan kerja-kerja melipat kain...

dan LIHAT...

inilah hasil TULISAN & LUKISAN Mya... Backpack

Alahai anak mama nie... itu kaki lah sayang... bukan kertas.... Duh Pening paler mama cam nie..

See.. siap tunjuk ngan jari lagi hasil CONTENGAN dia... rasa cam nak GIGIT jer jari dia yg kiut tue...

2 ulasan:

green apple berkata...

alahai, kecik-kecik buat tatoo ekkkkkk.

Mama Mya berkata...

Ya allah.. macam tak cayer ajer.. kak D mai blog sy... Fuhh... Mcm mimpi lah...
sy suka ngan blog kak D.. tapi.. cuma jadi silent reader je... segan lah.. kak D kan PEHHMESS..
hehehehe..