06 Mac 2009

Yeahh!! dah sampai..



Yeahh!! mama lak yg Xcited lebih bila nengok surat nie sampai...
akhirnye!!! sampai juak card SSPN untuk mya.. risau gak.. sbb dah lama apply tp still tak dapat apa2 document... so.. kami dah masukkan semua balance duit yg Mya dapat start dr dia lahir, hari raya & duit yg atok dia bagi masa besday dia hari tue... harap2 dgn simpanan tiap2 bulan dr kami yg tak seberapa nie dapat mencerahkan masa depan mya nnt.. kami dah bayangkan betapa susahnyer nak membiayai yuran pembelajaran Mya masa akan datang... so..ini jerlah yg terdaya mama & papa bg tuk Mya nnt.. nak harapkan harta berjuta.. jauh sekali... cuba pelajaran jerlah yg dapat kami bg...
Insyaallah.. selagi kudrat kami masih ada..segala yg terbaik akan mama & papa Usahakan...
Muuaaahhh Syg anak Mama & Papa...

3 ulasan:

iena hamdi berkata...

yap... by the way cek sekali through internet.. sebab mas akak cek online duit tak der dlm akaun.. risau gak masa tuh...call punyer call lepas habis pas sana pas sini baru la dapat jawapan... heheh

sekadar berkongsi cerita...

Nurhayati berkata...

nak apply gak le tuk tonet zara ni.. ape yang perlu ku lakukan yer ;)

takat ni amik insurans je.. tapi nak amik lagi yang lain. gila tamak hehehe

mama myelzara berkata...

Mama Zara...
nak apply jer.. mama zara g pejabat pos.. ambik borang SSPN & jgn lupa bawak photostat surat beranak & mykid zara, dan I/C mama zara...