07 Julai 2009

::Selamat Hari Lahir Sayang....::

~ 07.07.09 ~

Sempena hari lahir B yang ke 27 tahun... sy ingat nak buat something special untuk celebrate birthday B... tp tak der idea pulak.. hehehe.. nak bg hadiah yang best2... sy dah pokaiiii...duit saving semua dah kuarkan tuk beli rumah...(boleh ker mcm tue.. heheheh)... so... hanya ini yang mampu saya berikan untuk Hadiah hari jadi B tahun nie....




Kek & Sebuah bingkai gambar yg Saya siapkan dalam masa 2 jam kat Office.. hehehe sempat tue pg bluetooth gambar kat kedai cuci gambar masa kuar Lunch... nasib baik lah ada simpan gambar2 dalam HP..


1. GAMBAR B DGN MYA NAIK KUDA
sy letak gambar nie sbb gambar nie sweet sgt...2 insan yang paling istimewa dalam hidup saya selepas mak & abah, insan yg mengajar erti kehidupan yg sebenar, insan yang membuatkan dunia saya jadi indah & sempurna.


2. GAMBAR B PELUK MYA
Gambar yg bawah tue.. gambar B peluk Mya masa tue umur Mya 5 bulan kot... sy letak gambar nie sbb dia mengingatkan sy masa mula2 B bersusah payah belajar madikan Mya, Basuh Berak Mya, buat susu untuk Mya...tanda Kasih sayang seorang ayah yg tak ada tandingan....

3. GAMBAR B KAT MV
B nak tahu sebab apa sy letak gambar tue.. sbb sy nak tunjuk kat B yang perut B tue maintain lagik...B asyik merungut jer perut B dah nampak buncit!.. jgn risau k!perut B masih belum dikatagorikan BOROI nampak Flat lg... hehehe

4. GAMBAR B & SAYA
Gambar sy dengan B... kita mmg tak byk gambar berdua.... asal bergambar jer mst ada muka Mya.. heheheh gambar nie paling Romantik yg ada dalam HP sy...


5. GAMBAR MYA
Gambar buah hati pengarang jantung B & sy... balik kerja mst nak cepat2 ambik mya... rasa penat bekerja seharian terus hilang bila nampak Mya...



Saya rasa terharu sgt.. bila B kata.. tak perlu hadiah yg mahal2... kerana B dah dapat hadiah yang paling istimewa.... Hadiah dr Allah....ada mak abah,ada isteri,ada anak, ada adik beradik,ada rumah, ada kereta & ada pekerjaan tetap...kata B semua yg B ada sekarang sudah cukup sempurna dalam hidup B....

1 ulasan:

eimma"s berkata...

huhu...tetiba rasa nk nangis..touching..huhu