02 Jun 2010

::Pameran Keranda::


Dah tajuk pun "Pameran Keranda" jadi harus lah gambar keranda dulu yg di tayangkan... betui tak?? hehehe.. jgn main2 tau... keranda nie EMAS 14 Karat Okeh... kalau gadai kat pajak gadai... mybe leh lepas beli banglow sebijik lengkap dgn swimming pool... (ehh ader ker kedai pajak gadai nak ambik ??? )


Inilah ahli rombongan dr sekolah Tadika Kemas Skudai Johor... yg diketuai oleh T'cher Wana( Berbaju Cokelet) ... hehehe

Aper yg di "Tonunggg" tue kak sue oiii... kang rangka tue bangun kejar kak sue baru tau!....

T'cher wana tgh bagi penerangan kat anak2 murid nyer... termasuk murid lelaki yg berbaju cokelet, ber bag Sling.... heheheh

Ok... lah... tak larat nak taip panjang2... next enty nak citer pasal buah hati baru saya... huhuhu...

2 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

dapat bawak balik keranda tu, kikis ke sikit sikit dapat dalam semangkuk dua
boleh bawak ke pajak gadai
boleh beli benda benda yg diidamkan
fuhhh
boleh beli kereta tiutmiut jimmy tu
erppp boleh ka?

Mya Elzara Batrisya berkata...

KAK EJA
Hahaha...mai lah kita reramai dok mengikis keranda tue... agak2 dapat 3,4 kati leh bahagi2 sama rata.... D rasa cukup kak kalau nak buat bayar down payment kete Jimmy heheheh...

Jom kak Eja... g rompak keranda emas tue kat Mezium Negara malam nie...ngehhhngehh.....