01 Disember 2011

::Makan hati dengan Biras....::




Heloooo
Ader tak sesiapa yg pernah makan hati dengan Biras a.k.a Ipar duai????
tak yah nak cover2 line okeh....
nnt merana jiwa....



nie nak story mory
pasal "kes"saya yg makan hati berulam Jantung Pisang cicah budu & belacan
dengan 4 orang biras saya... Kak Ila,kak Nora, Iza & zila (berani tue siap bgtau nama)
asal jumpa jer Biras2 saya nie
mst rasa cemburu meluap2



Cemburu sgtttttttttttttt dengan diorang!!!




sebab....







sebab.....







ermmmmm sebab......








sebab....




Body dorang maintain jer slim dari dulu kini & selama nyer... kenapa saya tak leh nak slim merlim mcm diorng...habis semua ma'ajun saya dah telan tapi masih tak comel mcm dorang....






Tadi baru jer timbang berat badan....
Mesin timbang tue Jahatttt!!!! dia cakap....




"Anda Gemukkkk.....Anda Gemukkkk..."



Huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....
Rasa takmo balik kampung raya tahun depan....
Malu nak berhadapan dengan org kampung....




Note: Entry meroyan Tgh malam....sila abaikan....






6 ulasan:

YAYA AZURA berkata...

ingatkan gaduh ke ape tadi..hhaha
tak pe..raya tahun depan lambat lagi..sempat lagi nak slim tu...

JaSSNaNi berkata...

hahahahahah.. masalah yg sama akak hadapi.. tiap2 tahun akan cakap dlm hati, TAK NAK BALIK KG RAYA TAHUN DEPAN kalau TAK KURUS.. hahahaha.. kelakar lah.. ada gak org lain yg fikir cam akak.. sedehhhhhhhhh

zaril berkata...

Hahahaha... apa lah akak ni.. kalau macam tu za pun tak nak balik kampung lah tahun depan kalau badan tak mcm akak.. hahahaha.. :-P.

Mama Mya berkata...

Yaya Azura...
Ekekeke... belum penah gaduh2 lagik ngan biras.. sbb dorg semua baik2 belaka.

dah nak masuk 5 kali raya dah nie zura... tp makin kembang lagik ada lah.. :)

Mama Mya berkata...

Jasnani...
ala.. kak nani tak Bam Bam pun, kecik comel jer sy nengok... saya nie belu ada yg pecah rekod sya selama 6 tahun berturut2...menantu PALING GEMUK & GEBU-GEBAS, biras2 yg lain semua slim mcm anak dara...

Mama Mya berkata...

Zaril

Ohemjiiiii!!! za nak badan cam akak? jgn Za... nnt Mak kinah konpius nak panggil nama za ker nama diana....

hehehe