31 Januari 2012

::Pulau Pangkor - Ombak & Pantai jadi saksi::





Geli lah pulak bila letak tajuk entry jiwang2 karat nie....
Tapi.... klu dah tahu geli apesal nak letak jugak tajuk mcm tue kan....
Biarlah.... hati jer yg tahu kenapa & mengapa...
Pegi jauh2 kenangan tue.. takmo ingat lagik....
Sgt pahit untuk di telan.... mcm tertelan Bakawali


Cerita dah basi, masam & busuk....
Dah nak dekat sebulan perap gambar2 nie
Mood ke"laut"jer bila bukak blog, otak mcm "jem" tak leh nak pikir apa
Tak suka betul bila ada dalam situasi "giler" mcm tue....
saya kuat!! tak boleh jadik lembik mcm bubur McD...
kena kuat mcm pokok kayu bakau
di hempas ombak tsunami pun masih steady teguh berdiri.


Ehhh... sebenarnyer nak citer pasal apa nie???

Pening kepala Acik!! hehehe....
Kejap lagi lah upload gambar kat Pulau Pangkor banyak2....



Note
Terima kasih pada seseorag yg sudi mendengar....





6 ulasan:

~aYu~ berkata...

salam kenal.
sy tak penah sampai pangkor lg. sampai lumut je sbb takde mood nak naik feri. uhuhu..

kasihibu berkata...

alahai comelnya anak dara tu...kiut ;p

Mama Mya berkata...

aYu
Terima Kasih ayu sudi ke Blog saya yg tak seberapa nie...
saya pun pg pangkor hari tue sbb bawak mertua dari pahang jalan2. rumah mak saya dah dekat dengan lumut...

naik Feri kejap jer.. tak sampai 30 minit.... feri sekarang cantik sikit dr feri yg dulu... dah ader aircond... dulu naik feri buruk jer... :)

Mama Mya berkata...

Kasih Ibu

Hehehe... timer kasih kak...

Anak dara yg sorang nie mmg pantang jumpa Laut kak...
sama mcm mama dia.. suka sgt dengan laut...

eimma berkata...

pangkor mmg best..chalet pun tak lah mahal sgt kan

Mama Mya berkata...

Eima... betul2... dekat pun dekat... drive 2 jam dr puchong pun dah sampai... hari tue ingat nak stay semalam kat sana.. tp semua nyer FULL tue yg terpaksa balik jugak petang tue.... klu lambat2 karang tak der Feri pulak nak balik...