25 Mac 2013

::Kesilapan Mendidik Anak.::


Sekadar berkongsi.....

Untuk ingatan semua yang bergelar
Ibu, Ayah, Emak, Abah, Mama, Papa, Mummy, Daddy, Umi, Walid....

Saya akui...
banyak yang perlu saya perbaiki dalam mendidik anak2 saya....
Semoga Allah permudahkan urusan saya & suami
mendidik anak2 kami menjadi insan sempurna dunia dan Akhirat... Amin...







10 ulasan:

Amanda Suria berkata...

jom sama2 kita berusaha mendidik dan berikan yang terbaik utk anak2 kita..amin.

Nisah Idham berkata...

Panduan untuk masa akan datang. nice sharing. terima kasih (^_~)

Nurhayati berkata...

jadi ibubapa ni mmg sentiasa belajarkan.
dari anak tu kecik sampai la besar
takkan habis.

Mama Mya berkata...

Amanda Suria
terima kasih suria... sudi berkunjung kesini.

Semoga Allah berikan kita semua kekuatan untuk mendidik anak2 kita. Mendidik & menjaga anak2 dizaman sekarang rasanya amat mencabar.


Nisah Idham
Sama-sama Nisah.
terima kasih sudi singgah ke blog saya... :)

Mama Mya berkata...

Nurhayati

Betul tue yati... saya setuju sgt...
anak2 nie pulak lain2 ragam nyer...
kita nak kena study seorang-sorang ragam anak2 kita tue... :)

Zaman makin canggih.... makin mencabar kita nak menjaga anak2....

Kniedaz berkata...

Sama-sama kita perbaiki diri demi kesejahteraan anak2

JaSSNaNi berkata...

terima kasih shared.. kadang2 kita terlupa mana yg perlu dan mana yg tidak perlu.. insyaALLAH.. lepas ni kena beringat..

Mama Mya berkata...

Kniedaz

Jom sama2 kita berusaha!!! (wahh semangat Mama Mya nie kan... mcm nak jadi wakil Rakyat pulak.. kikiki)

Mama Mya berkata...

Kak Jasnani

Sama-sama kak... :)
saya pun mcm tue... kadang2 saya terlupa apa yg saya buat selama ni mempengaruhi anak2 saya...

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

walaupun saye blom berumahtangge tp ni boleh dijadikan pnduan nk didik adik2 saye tu, tlong mak ayah saye,,nice sharing kak