29 April 2013

::saya Menang Oven!!! Hahaha Tajuk Gempak mcm menang BMW::



Minggu lepas... kat opis tempat saya mencari Rezeki nie ada buat Cabutan Bertuah.... Hadiah2 nyer boleh lah tahan berbanding daripada tahun lepas punya hadiah... huhu Sedihhhh bila mengingatkan kembali hadiah yg saya dapat.... 2 tahun berturut2.... hadiah  Cawan 4 ketui  (lemah syahwat bila bukak hadiah) hehehe ...  Jadilah....

Peruntukan tahun nie...besar sikit + dapat sponser dr supplier... pastue yang Tukang membeli & tukang memilih hadiah pulak adalah saya & Aishah... makanya mestilah kami pilih hadiah2 yg Best Ikut sedap tekak kami.....sampai2 jer Jusco IOI Mall, Terus sorong troli sorang sebijik... nampak jer yg BEST & Under Budget... terus Grabbb!! (sekejapppp jer troli penuh...).

Cik Puan Aishah... Org palingggggg penting kat BTS..... klu tak der dia......tak der gaji lah kami.... sebab dia yg buat gaji... hehehe 


Antara barang2 yg telah berjaya kami berdua Rembat mengikut budget... ada Microwave Oven, Blander jus +chopper, Tower fan, Steamer, Multicooker , Vacuum, dan .....tak ingat lagik...  :) 


Menunggu dengan penuh sabar sementara  Customer service rapping barang2 yg kami beli.    


Okeh.... Sambung cerita menang Oven tadi....

Masa cabut No tue sy berharap sgt dapat menang Microwave Oven.... sebab kat rumah belum ada lagik "menatang" tue.... sekali cabut... rupanyer dapat hadiah Oven 24 liter... besoooo jugak.... boleh lah panggang kambing sekor...tapi tak boleh ler sumbat kambing Sekor terus masuk dlm oven tue.. kena potong 10 bahagian baru muat.. hehehe  

Ada hikmah rupanyer mak mintak Oven comel saya bulan lepas... rupa2 nyer nak dapat Oven yg lebihhhhh besarrrrr dr yg sebelum nie... Alhamdullillah....  :)



Harap tahun depan leh dapat hadiah lagikkkk best....



Note: Klu Company besar lagik best kan ...hadiah kereta, motor, pakej percutian.... company saya nie kecik jer... hadiah pun kecik2 jer....  tapi yang best nyer semua staff dapat hadiah termasuk bos...  :)  




8 ulasan:

Syuhada Salleh berkata...

Alhamdulillah, rezeki..thniah sis..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html thanks!

:: Mrs.Eady :: berkata...

Alhamdulillah :)

JaSSNaNi berkata...

untung lah.. akak kompani kecik.. apa pun tarakkkkk.. huaaaa lagi tak best.. tapi d dan dapat oven tu dah cukup bagos.. baru pagi tadi abg buang oven akak yg lama.. sbb dah abis jangka hayat.. 12 tahun pakai skrg baru rosak... huhuhuhu.. x leh tunggu cabutan bertuah.. nanti kena cari.. beli sendiri..

chintaliza berkata...

untunglah.. hahahaha.. pasni bleh lah gunekan dgn sebaiknya.. nak kekkkkkkkkk!!!! nak daging pangganggggggg!!!

Kniedaz berkata...

best tu...kalau sponsor banyak, lagi best hadiah kan...

mama maman aka yana berkata...

seronoknya.. mama tak pernah menang apa2 jika ada cabutan bertuah tau.. kiki

wisata outbound berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

QA's ~ mamapapa berkata...

salam kenal..jmput follow kmbali :))