18 April 2013

::Penantian selama 6 tahun Berakhir....::


Ya Allah....  Syukur Alhamdullillah....
Akhirya....penantian berakhir pada tanggal 16 April 2013. Anugerah Allah paling berharga buat hambanya yang tak pernah berhenti berikhtiar & berdoa selama 6 tahun. Rasa Kagum dengan semangat rakan saya ini...

TAHNIAH ZURA!!!!

Semoga kehadiran Baby Gurl yang sgt comel ini menambah lagi seri dalam kehidupan rumahtangga zura & Bob... Berbahagialah bersama Orang Ke TIGA ini...   :) hehehe
 

Credit Pic FB : Siti Nor Aishah Omar (Akak mintak izin Cilokkk gambar Tia ekk... )



Hai Baby Tia!!!! 
Selamat Datang ke dunia baru!!! Dunia yang penuh dengan warna warni kehidupan... Semoga Tia menjadi anak yang soleha, cemerlang di Dunia & Akhirat. 
  
Untie tak sabar nak jumpa Tia... jangan balik Perlis dulu tau!! tunggu Untie datang jumpa Tia hujung minggu nie... nanti Untie nak Cium & Gomol2 Tia puas2... Tunggu tau!!! 
  


Kepada Zura...
Selamat Berpantang.... Bertungku, Berparam,Berurut & Berjaga malam... hehehe

Opsss 1 lagikk... Selamat menjamu Ikan Haruan & Jelly Gamat.... Kita GENG!!!!... GENG Bersalin CZER!!! kikiki


13 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

huhu.. geng bersalin Czer? akak pun.. hehehehe.. :P
ok ok.. back to story..
TAHNIAH untuk zura dan bob.. comel baby tia... :) welcome to dunia..

Mama Mya berkata...

Jassnani

Yeahh!! kita pun Geng lah kak!! Calittt Jempol!! (Calit Ibu Jari) hehehe.

Terima Kasih diatas ucapan akak... nnt mesti Mummy Tia Baca Komen akak Nani.... :)

Kniedaz berkata...

Tahniah buat mereka.. ^_^

mama ila berkata...

Comel jer baby tia nie... tembam plak tue..geram nk gomol2.heheee... akk nk jumpa tia, nnti peluk ciumkan dia sekali ek utk ila. Hehee.. kim slm kat k.zura yer.. tahniah buat mereka... semoga tia menjadi anak yg solehah. Jgn notty2 tau!! hehee

wisata outbound berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Mama Mya berkata...

Kniedaz

Terima Kasih Kniedaz :)
nnt saya smpkan salam Tahniah tue untuk mereka...

Mama Mya berkata...

Mama Ila

Hehehe tembam kan.. akak yg nengok nie pun geram sgtttt! nak jumpa baby ahad lepas.. tp baby tak keluar NICU lagik... in Syaa Allah hari nie baby keluar hospital kot... Nnt klu dah jumpa Baby Tia nie akak tolong peluk Cium untuk Ila k!... :)

Fiza Rahman berkata...

Comelnya baby. Pipi bulat. Tahniah buat kawan kamu. Lama tu 6 tahun.

Hijab Valley berkata...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

~MommyAida~ berkata...

comelnya baby..semangat..happy for them after 6 years kan...Semoga kasih sayang bertambah erat..amin..

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

alhamdulillah,berkat menunggu akhirnya Allah kabulkan,,

comelnye baby tia ni

Batu Adventure berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

samsinor berkata...

tahniah... comel baby... sesungguhnya Allah mengetahui akan sesuatu...