30 Julai 2008

HARI VENDOR TNB

Bz melanda.... hehehe.. last week hari khamis, saya ngan bos saya Puan Khairani di jemput menghadiri hari Vendor TNB . Dalam kul 8.45 kami bertolak, kalau ikut dalam jadual majlis tue bermula kul 9.00 pagi... dah kata nyer janji melayu... kul 9.00 mst jadi kul 9.30 kan.... sampai kat sana orang tgh dok baca doa... ermmm Redahhhh jeeerrrr bak kata Nadia AF heheheh... Hari vendor nie diadakan untuk kontraktor2 yg ambik tender dgn TNB.... ala2 hari berjumpa pelanggan arr kiranyer... dengar ceramah... ambik anugerah...tue jer... yang penting... dapat makan... hehehehe...


Ini lah Bos Kecik saye... Pn khairani.... Jgn marah yer kak yanie... saya tepek gambar akak kat blog saya huhuhuh.....

Masa untuk membelasah makan tgh hari... Kambing masak rempah Daaaa.... sakit perut sampai La nie tak hilang lagi... Uwwaaaa

Tak Besh sgt lah makanan dia... tapi lapo nyer pasal.. belasah ajer lah.. Ngaaaapppppp.....

1 ulasan:

eimma baek berkata...

aritu aku wat beriani..xjadi..lembik nasi dia..tp makan gak aku kesian sbb aku wat penat2..hehehe