20 Ogos 2008

Let's Go....

Papa.. T'cha ngan mama dah ciap nie... Let's Go .....


Baby Mya : Maaa... bila nak bawak T'cha mandi kat sunway lagoon!!...

Mama Mya : Tak buleh lg lah sayang... tunggu cha besar sikit yer....

Aiittt nak g maner?... hehehehe sajer jer... last week B bawak kami g jenjalan... g sunway pyramid... betapa teruja nyer saya.. sbb dah berkurun tak g sana... rasanyer semenjak kawen....asyik dengar org citer Jer.... mmg besaq lah building baru nie... sampaikan kami tak hingat kami park kete kat maner.. jenuh gak arr mencari.. wakakakaka.. B sampai cuak siap tanyer kat pak guard.... heheheheh yg kelakar tue B kater lain kali kita tak yah arr datang sini lg... Wakakakaka... lawak king's lah B nie... bayk nyer sale..buleh d katakan semua shop kat sana buat sale... B tanyer nak beli apa2 ker?... Errrmmm sy cakap.. tak perlah... dah nak raya nie banyak duit nak guna ke lain.. nak renew road tax,nak buat persiapan raya, nak standby duit untuk balik kg, duit raya untuk bebudak, nak beli cenderahati untuk mak,abah, mak mertua, pak mertua..adik2 lg... Uihhh semua tue kena kira.... tak perlah B... dah bawak jenjalan pun kira syukur Alhamdullillah dr duk terperap kat umah jer.... pastue cari tempat nak makan... sy tak lah rasa lapar sangat.. takat nak makan ingan2 tue buleh lah.. mula2 b ajak makan kat secret recipe's..cari lah dari building lama ke buildng baru.. tak jumpa.. yg kami jumpe Zeen's restoran nie ala2 secret recipe's.... B teringin nak makan kek yg ader ice ceam tue... malas nak cari lg... B kater kita try makan kat Old Twn Coffee ajer lah... OK lah... B oder nasik lemak sy nasik goreng aper nyah nama dia.. roti bakar n kopi old town... Pehhh tak cukup 1 gelas... top up 1 gelas lg... B geleng kepala jer... sangat lah pelahap bini dia nie.. Ngehhhhh....

2 ulasan:

ijad berkata...

salam.. apa khabar...

mamaREDZHA berkata...

wah... mya p jejalan yer... suka la tuh!! bergaya sunguh!!