21 Oktober 2008

:: Open House Kecil-kecilan::

::OuR HaPPy MoMent::

::My Cute Sis In LAw - Iza::



Sebenarnyer sy n Hubby tak der niat pun nak wa Open house.... sy just nak wat makan2 untuk family jer.... tapi dah kebetulan.. kakak ipar yg duduk depan umah tue nak buat Open house... n dia offer suh buat sekali...lg pun dia kata bos dia nak masakkan... tak yah nak pikir apa2 dah... tinggal nak panggil kengkawan jer...jadi...sy pun ambik kesempatan lah joint ventures dgn kakak ipaq sy tue... maner yg sempat jer lah kami jemput... gambar pun tak sempat nak ambik... maner yg ader jerlah sy tepek k!


Menu pun simple jer....

Nasi Lemak + Sambal sotong + Ayam goreng
Nasi impit + Kuah kacang
Bihun Goreng Singapore
Coktail Buah + tembikai +Nugget + Popia Goreng + Biskut Raya

Timer kasih byk2 lah pada yg sudi datang...mintak maaf yer kalau ader yg kurang.... Insyaallah kalau tahun depan dapat duduk umah baru...buleh ler sy buat Open house besar2an... heheheheh

1 ulasan:

mamaREDZHA@p-na berkata...

wah, bos yg masakkn??
baik tol bos cmtu.. behnya dpt boss baik...