25 November 2008

:: Si Kecik ::

Welcome To Muzzida Laundry
Lama tak tepek gambar si kecik nie... ok.. gambar nie masa kami berada di kedai laundry untie saya. kebetulan kami nak g ambik toto n blanket yang mak cuci kat sini. suke kan main si kecik nie.. sbb kat depan kedai untie saya nie ader swimming pool...tangan si kecik, asyik dok tunjuk kat swimming pool jer...

Untuk tidak menghampakan perasaan si kecik.. papa dia bawak dia main2 air kat tepi swimming pool tue...nengok tue... kaki dia siap nak ke depan lg...


Pastue papa bawak g main glongsor lak... suka ya amat si kecik nie... sampai tutup2 mata...

Tak nak turun.. nak main lagi...


Ok cuba yg nie pulak... best kan.... sampai tak nak balik... nnt kita datang lg ye syg....

1 ulasan:

Memory berkata...

comelnya si kecik...
cutenya time main2 kat playground tu...