26 Februari 2009

::Bilik Untuk Mya::


Lama dah berangan2 nak Deco bilik untuk Mya... rasanyer dah sampai masa nak ajar Mya sprate tidur ngan kami...tapi bukan sekarang lah.. dalam 3,4 bulan dr sekarang... so.. igat nak kemas bilik yg 2nd room kat umah tue untuk jdkan bilik mya. boleh lah start pi survey barang2 yg nak letak kat bilik tue..
Sebelum Survey... rasayer kena tau jugak nak konsep cam maner kan... rasanyer...hati nie berkenan sungguh dgn deco bilik tidur yg cam gini... Sweet jer...

Harus lah ader color PINK..

Hubby mst suka yg nie.. sbb hubby Fanatik GREEN color...

Cute kan katil nie... Mcm main pondok2 pulak

Ade Love2 lah...

Wahh Unik nyerrr!!!!

P/S: sy nie berangan jer lebih.. :) rasanyer susah kan nak cari katil2 yg jenis mcam nie.. tak perlah.. yg biase2 pun ok...

2 ulasan:

iena hamdi berkata...

hahahhaha berangan jugak mak mia ni...

Mama Mya Elzara berkata...

Berangan tue harus kak ina...
kang kalau tak berangan tak jadik aper... heheheh