29 November 2009

::Yang Mana Satu Pilihan Kalbuuu::


Kata Orang Hitam Itu menawan
Kata Orang Hitam Itu Kegelapan
Kata Orang Hitam Itu Elegent



Kata Orang Merah Itu Keberanian
Kata Orang Merah Itu Garang
Kata Orang Merah Itu Semangat


Kata Orang Hijau itu mendamaikan
Kata Orang Hijau Itu semulajadi
Kata Orang Hijau Itu Ilham

susah jugak nak buat pilihan... rasa2nyer.. yang mana satu sesuai untuk diadaptasikan untuk rumah yg kecil & sederhana....


Checklist
  • Kitchen Cabinet
  • Cat
  • Grill
  • Awning
  • Polish Tile
  • Lampu
  • Kipas
  • Langsir
  • Pintu Utama
  • Tinted cermin

List yg kat atas nie adalah Perkara yg paling penting yg perlu kami lakukan.. yg lain2 tue... ingat nak tukar tile tandas & pasang Wall paper... itu pun kalau ada budget lebih lah.. kalau tak der... simpan jerlah angan2 tu dalam peti sejuk bagi beku... kihkihkih... insyaallah awal tahun depan dah boleh duduk rumah baru... sayang jugak nak pindah.. sbb rumah sekarang nie bukak jer pintu dah nampak umah kak nora... senang jer kalau nak pinjam garam,kunyit hehehe...


3 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

salam aidiladha D n fmly
akak danging warna hijau yg perama tu..sangat chantekk
2nd- merah yg pertama
3rt- hitam-2

Mya Elzara Batrisya berkata...

SALAM KAK!!!
selamat hari raya....
tue lah D pun tgh fening2 lalat nak pilih yg maner 1...
Kontraktor dah nak start buat renovation... tapi still tak leh nak buat keputusan lagik...
:)

Timer kasih yer kak bg D pandangan...

Zura Hasan berkata...

diana...

kalo zura, suke yg merah putih tu..mmg kene sgt2 dgn padanan perabot putih jugak....

itam kureng sesuai utk umah mcm kite coz nnt nmpk lg kecik...

ijau pun ok,tp dh common sgt kaler tu kat ruvena villa...heheheh