20 November 2009

::PaPer BaG::


Preparation untuk second besday Mya awal bulan depan....
pas isyak tadi... bukak jer laptop search kat Mr Google - image - Tempahan paper bag- mata terus terbekenan ngan gambar paper bag nie.. cam cute jer. sy terus ambik Hp sms tuan punyer blog nak tanyer harga termasuk print gambar n words. tak sampai 5 minit tuan blog terus balas. Wahhh mcm tak percaya.. harga dia.."berbaloi-baloi"...

Next... nak pikir letak apa pulak dalam paper beg nie... pastue esok nak call biras sy zila nak buat reservation party kat KFC... huhuhu kecian kan.. umah tak siap renovation lagik terpaksa buat party kat KFC...







4 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

wah mahu masuk 2thn ye..
sudah besar....

Zura Hasan berkata...

hehehe...

rase mcm baru jer Diana g opis bawa perut...rase mcm sekejap Diana peknen, dh bersalin,skrg T cha dh besar...huhuhu...
cpt kan masa berlalu skrg...sume benda perlu pantas...klu tak mungkin akan terlepas ape2 peluang yg kite x sedar,kan.....

iena hamdi berkata...

yang bg akak address paper beg tuh.. cantik menarik...

Mama Mya Elzara berkata...

Ha ahh kak... dah 2 tahun Kak... pejam celik... pejam celik...tengok2 D dah nak terima menantu pulak nanti.. heheheh....

Betul zura... diana pun rasa mcm tue..cepat betul masa nie berlalu... rindu masa Tcha baby... Tergolek sana .. tergolek sini....

Diana akan sentiasa doakan zura.... insyaallah zura... byk kan bersabar, tawakal & yg penting Usaha... Amin...