02 September 2010

::B.. saya....::



Teringin sgtttt nak makan Din Sum... dah 8 bulan sy ajak B makan Din sum.... kesian kat sy..... huhuhu


Harap2 B bacer post sy nie... :)

7 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

ada isi kah?
salam ramadhan
selamat menyambut lebaran
maaf zahir batin.. ;p

eimma berkata...

wah wah wah..ada gud news kah?

Cik Andam Hazlina berkata...

waaaa kita pun lama tak makan.. pas raya ni harus ke quality hotel

Mya Elzara Batrisya berkata...

Sayang Ibu

Isi lemak ader lah kak... hehehe
selamat Hari raya kak...
mst seronok raya kat rumah baru kan...
diana pun nak ambik kesempatan ucap selamat hari raya buat akak sekeluarga...maaf zahir batin.

Mya Elzara Batrisya berkata...

Eimma
Ishkk.. maner ader my friend...
teringin jer.... hehehe
ma.. raya nnt mai lah datang umah... lama tak jumpa... Linduu sgtt!!!

Mya Elzara Batrisya berkata...

Cik Lina...

sy mmg teringin sgt nak makan kat situ Cik Lina... sbb Ramai kata kat Hotel Quality dinsum dia yg TerBaekkk kat KL nie... pastue dorang kata kena booking 3,4 hari lebih awal sbb selalu Full House...

eimma berkata...

insyaAllah.. :)

mekasih jemput..klu jengjalan sg buloh ni jgn lupe singgah..linduuuuu jugakk.. :)