02 September 2010

::Little Princess / Prince Posing Contest::

Untuk ke2 kalinyer... sy mencuba untuk menyertai Contest...
Tidak menaruh harapan yg tinggi untuk contest ini sbb peserta yg masuk hebat2 belaka..

Nak tahu Contest apa???


Ha nie dia....






















See... comelkan Damia Aleesya nie berposing.... sungguh photogenic....

Ok sebelum kita nengok gambar Mya... apa kata kita tengok para penaja yg menaja Contest ini...









Ok Jom Tengok Mya berposing... agak2 mcm maner pulak rupa dia....




Tadddaaa.....














Jgn Main2 siap tonggek2 montot lagik... ishkk..ishkk...




Serba Sedikit Butir2 Peribadi Princess Mya


Nama ..... Mya Elzara Batrisya Bt Azlan
Berusia...... 2 Tahun 9 Bulan


Kisah Disebalik Gambar Ini.....

Satu petang kami jalan2 kat IOI Mall... Tiba2 ternampak kat satu sudut dikawasan ruang legar IOI mall "PROMOSI KIDS PHOTO SHOOT".... dalam hati mmg dah lama teringin nak ambik gambar Mya kat studio... Bila tanyer Hubby, dia pun setuju.... jadi kami pun terus pilih Costume, nasib ada baju yg muat untuk Mya masa tue.

Mula2 Mya malu2 jugak bila kita suruh dia tengok camera & senyum... tapi mybe sbb photographer tue pandai mainkan peranan... jadi Mood Mya terus jadi Happy... sampai taknak salin baju yg dia pakai..... Impian nak ambik gambar Mya dah terlaksana... sekarang teringin nak buat photo shoot kami ber3 pulak... entah bila lah yer....




3 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

salam...dah reviewed...semua lulus...

good luck yer...pandai your daugther posing...

eimma berkata...

mya mmg comei sgt..tgk mama dia lar kan :p

Mya Elzara Batrisya berkata...

mAMA dAMIA....


Yaehhhh!!! LULUS.....
wahhh berdebar2 nak tunggu result dia nnt.... apa2 pun TQ Dear!...


Eimma....
Hehehe...sajer2 jer nie Ma.. cuba nasik.. klu ada rezeki adalah...
TQ Untie Eimma... i love u....