09 Februari 2011

:: Tak Payah Susah2 ::



Selamatlah Poket En Hubby lepas nie....

sbb...

TAK PAYAH isi minyak kereta,

TAK PAYAH bayar Tol,

TAK PAYAH bayar tiket parking,

TAK PAYAH cari parking,

TAK PAYAH beratur beli tiket wayang,

TAK PAYAH beratur beli Pop Corn ,

TAK PAYAH nak g shopping2 pas nengok wayang....

apa yg penting...

TAK PAYAH beli CD CETAK ROMPAK







Setakat semalam... sy dah beli 3 cerita kat Astro First nie.... Mula2 beli citer Ngangkung punyerlah takut nak bgtau En Hubby yg sy dah "Terbeli" cerita nie, dah 2 hari beli, baru bgtau.... sib baik dia tak marah.... dia pun join sekali nengok ulang2 citer tue sebab kitaorang tak sempat nak g nengok kat wayang masa citer tue keluar.

Pastue... En Hubby Pulak kata nak try Nengok Citer Aku Masih Dara.... Layan jerlah, Ok Jugak citer tue.... Semalam.... beli Citer Hantu Kak Limah Balik Rumah pulak.... sy nengok citer Hantu Kak Limah sampai 4 kali semalam.... gelak sampai tertido depan TV....


Nota : Nangissss lah En Hubby bayar Bil Astro Bulan nie.... hehehe


3 ulasan:

bun_nee berkata...

hahhahaha ok paa. sekali sekala/. kalo pegi pawagam lagi naya.. nk popcom lagi

JaSSNaNi berkata...

kakakakakaka.. suspen beb.. ingat tak payah itu ini tu.. sebab berhenti keje.. kehkehkehkhe.. sbb pernah terbaca nak benti keje kan.. :) shyyuuuu.. soriiii.. :)

ooo best gilar la citer hantu kak limah balik umah tu? sampai tengok 4 kali terus.. kahakahkah.. tak tengok lagi pun citer tu.. pas ni try tengok citer kurafat lak.. dengar kata SEREMMM sangat.. :) ngeh ngeh..

sayangsayangibu berkata...

seronok boleh golek golek terlentang depan tv kan?