06 Jun 2013

::Kita rasa dia "kawan" tapi sebenarnyer kita bukan kawan dia....::







Note : Berkawan biar berpada2.... tak payah nak baik sgt! bila kawan tikam kita dari belakang kita yg rasa sakit hati + sakit mental.....baik layan game Candy Crush yg dah nak dekat sebulan tak lepas2 masih kat level 32....  hehehe




7 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

:)

Kniedaz berkata...

takut kalau kawan jadi lawan, kawan makan kawan

Mama Mya berkata...

Mrs Eady
Hehehe senyum tak perlu kata apa2...

Mama Mya berkata...

Kniedaz
hehehe kalau kawan makan kawan alamatnyer kenyang lah perut kawan yg makan kawan dia tue...

Untung siapa yg dapat kawan yg betul2 faham erti "KAWAN"...

terima kasih Kniedaz sbb selalu singgah blog kak Ton yg tak seberapa nie... hehehe

Mama Mya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mama ila berkata...

Nape nie kak tonnnnn!!! hehee.. betul tue kak, x semua kwn blh jadi kwn yg sbnar.. mesti ada yg lawan... so, jom kita lawan blkk.... kekee..

Mama Mya berkata...

Mama Ila

Kak Ton OK! cuma teremosi sikit jerrr.... hehehe Jom kita LAwan main Congkak....