25 Oktober 2013

::Wish List untuk anak2::


Ewahhh2.....
Mama Mya's nie mmg Hoverrrr tau!....
anak2 tak mintak pun.... mama yg gedik2 "mengwish listkan" barang2 diorg...
tak per lah... mama dedulu tak dapat rasa... biarlah anak2 mama yg rasa...
itu pun belum tentu lagik dapat rasa betul2... baru berangan jer...
kalau adoooo duit Bertingket-tingket..... hari nie jugak mama dah borong barang2 nie tuk Mya's.



Bestnyerlah kalau mama boleh deco bilik Mya's yg kecik comel tue mcm nie.... Katil Hello Kitty, Almari Hello Kitty, Cermin Hello Kitty, Tong sampah pun Hello Kitty. Wahhhhh hebat!!!!



Meja Hello kitty untuk Mya's 



Kitchen Set Hello Kitty untuk Mya's main masak2, mana tau dah besar nnt boleh jadi master Chef .. comel kan....Zaman mama dulu mana ader "menatang" nie... klu main masak2 pakai tempurung, kutip daun dengan pasir.... kalau nasib tak baik... masa korek pasir tue terkorek sekali dgn tahi kucing yg dah kering ... eeee...yeeakkkk!!!!  Tapi Best!!!    



Bila dah ader set dapur Harusss lah ader set Apron kan... baru real! giler kiuttt lah!!! 


*************************
(cukup2 lah berangan sampai sini... klu di layan berangan mama Mya's nie smp bulan depan pun tak habis....) 



Kesimpulan nyer.... 

Best kan dunia kanak2.... dunia yg pernuh dengan keseronokkan... tak perlu pikir pasal Punch Card, tak perlu pikir pasal gaji bulan nie cukup ker tidak... tak perlu pikir pasal harga nasik lemak naik mendadak...

 kalau lah masa boleh di "Reversekan" semula....rasa mcm nak kembali ke dunia kanak2... sekejap pun jadi lah.... aslakan stress di otak nie hilang buat seketika waktu....  
  




2 ulasan:

~MommyAqilMedina~ berkata...

Bestnyaa..kita yang tolong brangan untuk anak2 kan..aida pon kalau bab hias bilik anak, aida yang over..hahaha..semoga semua wishlist tu tercapai ye dear..

Mama Mya's berkata...


Aida - Mommy Aqil&Medina

Betul tue aida.... kita tolong berangan jer.... tapi tak tahu lah boleh tercapai ker tidak wishlist over mcm nie... hehehe klu bgtau kat Papa Mya's kompommm kena gelak pakej sekali dgn kena kutuk berbakul2.... :)

Walaumacam mana pun.... Niat mmg nak Make over sikit bilik dorang berdua... nak bagi diorg rasa selesa tido kat bilik sendiri.


:) Aida Hias bilik Aqil dulu pun cantik.... simple & kemas.... mst aqil seronok tido kat bilik sendiri...