28 April 2009

::BumBu Bali::


Heheheh.... gambar yg fisrt nie... tak der kena mengna ngan cerita "BumBu Bali" saja jer nak share ... tahu tak.... setiap kali sy rasa stress yg teramat sgt masa kat opis... sy mst nengok gambar kat skin komputer nie... tenung lama2.... lama lg & lg... hehehe pastue.. mst gelak sorg2... gambar nie buat sy hilang segala stress.. mula berkobar2 nak siapkan kerja.. pastue nak balik rumah cepat2... nak ambik Mya.... nak peluk dia... nak cium dia.. nak geletek2 dia.. bg dia gelak kuat2...
Mya... Mama syg sgt2.. kat Mya... Jgn Notie2 k!....Mmuahhxxx...


Okkkk NeXt Citer Pasal Makan Lagikkk!!! sila jgn Muntah Hijo k!... sy & Hubby mmg tgh giler makan skrg...ckp jer kat maner sedap... mula arr tekak nie terliurrr jer...


BuMbu Bali nie..... so far dia nyer tempat ala2 bali gitu... Deco, environment & Menu like Bali.. Best Ker???.... kalau nak tahu best ker tak... kena tanyer adik ipar ku... Iza & Ngah... kebetulan iza & Ngah mai umah masa tue.. so kami ajak diorg makan kat Bumbu Bali.. dah byk kali nak makan sama ngan dorang... baru kali nie dapat....


Tgh Dok pikir nak makan aper... Nama Menu2 dia.. bapak pelik....nak gelak pun ader... kahkahkah...


Mya "Dipaksa" posing dgn Mama nyer yg sedikit Gedikkk!!! huahuahua...


Lihatlah Doo...nia!!!!.... betapa Gemuksss nyer diriku.... benci dgn perkataan "DieT"... coz semakin aku ber DieT.. semakin Montel lah diri ku... jgn ditanya KENAPA... sbb sy pun tak tahu.... :)


"Dia" juga tidak ketinggalan memberikan Pose...


Ke"henseman" adik ipar ku yg Di warisi drpd abg nyer... Hahahaha... Gurau jer... Ceria Nyer Ngah nie...


Haiii!! Tgh Dok Pikir APer tue Ngah ....IeZa.... hehehe.. nie mst tgh pikir preparation nak g Australia nnt kan... Fuhhh BEshhh nyerrrr!!!!


Loving Couple!!!! Sweet kan Dorg Berdua nie...
Suke!!Suke!!

Ha kalau nak tahu.... Tue Dia Air nie sy order.... sbb utama sy order air nie... coz penah tengok dlm Jalan2 cari makan Maria tengku Sabri Order air yg sama masa makan kat sini.. "Shake aVocador"


Yeahh Order dah sampai!!!
nie B punyerrr... Lamb Chop & Apple Lame


Yg Nie.. Tuan Empunya Bloh Yg PunyA.....
Fillet O Fish Chip...


Yg Nie Pulak Eiza Punyeer...
sorry nama dia tak ingat... sgt lah panjang.... tp yg special dia... ader Tempeyek Tau!!! Tue yg kaler kuning2 tue.... hihihihi


Nie Order tuk Amy sebenarnyer.. tapi dia tak jadi nak mai... so b tappow bwk balik jer...


Ngah... mcm tak larat jer nak telan Chicken Chop tue... heheheh byk sgt ekkk....


Alahhh ciannyer anak mama.... Ngantukkks tapi dia gagahkan jugak mata dia nak joint kami makan...


Nak meleleh air mata nie nak perabihkan Fish & Chip dia... bykkk gilerrr!!!
balik jer umah.. salin baju... basuh kaki terus ZZZZZZZzzzzzz......

Al-hamdullillah dgn rezeki yg allah kurniakan kepada kami...Amin...



3 ulasan:

missyanieanne berkata...

wa....sedapnya... =]
kak D.. i miss u so much.. lama x cntc.. =[

Mama Myaelzara berkata...

Yaniee...
miss u tooo....

missyanieanne berkata...

sayanggggggggg akak.. =]