21 April 2009

::MaKan Lagikkkk..kat NAili's Pulak::

Aper nak jadik lah ngan kami nie... asyik membesou kan peyutt jer... takperlah.. selagi boleh makan.. makan jer lah.. kang nnt dah sakit... tak lalu pulak nak makan... :)

kali nie kami g makan bersama2 Opis mate kesayangan ku... dialah kawan paling Beshhh kat muka bumi nie ... Cool jer... nak cerita aper pun boleh ngan dia... kalau bab luah perasaan...dia mmg lah pendengar yg setia...


Akhirnya tercapai jugak hajat B nak makan kat sini... heheheh

Mya yg baru nampak sihat....

Ini Dia.. merpati 2 sejoli.... :) Zura Dan Hubby Nyer!!! En Bob....
En Hubby... yg sedang Kusyukk mentelaah Menu

Kata Sepakat sedang diputuskan.. menu apa yg harus di Order... Cewahh macam tengah buat sidang rakyat dalam Parlimen jer...


Tarrra!! Antara Menu yg kami Order....

Cekodok Ikan Bilis bersama Kuchai... Fhhh Beshhh... Raguppp cicah pulak ngan sos dia yg Mahbelesss....

Ubi Rebus....
Terliurrr tekak wehhh .. ciah pulak ngan kelapa yg digaul dgn gula... ada pulak sambal goreng... Wallahhh..teringat masa zaman japun dulu2....

Ini Menu Special kat sini... Aper kenama nasik nie... jap..jap... nak ingat balik....
Nasik Goreng Naili's Special..lebih kurang gitue lah nama dia....
Mmg Special.. Ader Drumstik ayam+Udang+Sambal Udang+Telur Mata+Keropok Goreng+AcarTimun+Salad Kobis... Sgt Berkhasiat..
hai dah macam segmen Jalan-Jalan cari makan lah pulak saya nie... siap terangkan secara terperinci lg setiap menu... leh mintak komisyen sikit nie kat owner Naili's...


Air nie... sy beri nama.. RainbOwww3!!! Pandai2 jer.. kena saman baru tau... hikhikhik

ABC Aiskrim Special...

Maka Bermulalah aktiviti memmbuncitkan Peyuttt!!!.....

Zura: "Diana Cover sikit gigi tue... kuning semacam jer"
Diana : "ishkk.. gosok 14 kali sehari pun kaler dia tetap samalah zura... nak kena rendam ngan clorox kot baru putih berseri" hehehe...


Seronok betul Mya tengok Ikan...

rasa mcm nk order sepinggan lg jer.. sedap gilerr!!!

Yeahh!!!.. mya dah semakin sihat... Al-hamdulillah... kepada rakan2 blog yg mengSMS, meninggalkan Komen & Meng YM sy...terima kasih kerana sgt prihatin dgn kesihatan Mya....Semoga kalian semua diberi kesihatan yg baik... Amin...

5 ulasan:

missyanieanne berkata...

kak D.. wahh.. suka sgt tgk mya dah sihat... muahhhhxx utk dia.. hehe... ee.. best nya tgk mknan2 tu.. nak pegi jugak.. hehe.. kak D.. nk jmpa kak D this june.. ble?.. ala kak.. x pe la.. mkn byk mana pun, akak tetap comel n lawa.. && yanie tetap sayang kt akak sgt2 tau.. =]

Mama Mya Elzara berkata...

Heheheh... Tq Yanie...
akak pun nak sgt jumpa Yanie... June berapa Hari bulan Syg?...
Coz 6 & 7 Akak tak der kat KL.. akak gie Kelantan.. adik ipar akak kawen... nnt bgtau awal2 k!.. senang nak Plan bwk yanie g jalan2... heheheh
Mmuahhxxx dr Mya untuk Untie Yanie... :)

missyanieanne berkata...

yanie g sna 9hb.. sampai 16hb.. 8hari kt sna kak.. hehe.. kami blm book hotel g kak..heheh.. nnti bru nk cari..hrp2 ada 0.. =]

hehe.. mya.. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhxx...

ExoRa berkata...

uisshhh...nape somi ku dan ku ini nmpk slim jer....oooo....teknik gambo rupenyer....ngeheeheheheheh

Nurhayati berkata...

macam best je Naili's ni.. takpernah try lagi tapi akanku cuba..sbb tgk makanan2 tu buatkan ku selera.. takpe mama makan pun masuk perot sendiri janji hati senang. =)
tapikan tgk tempat tu cam open conceptkan..byk nyamuk tak.. bukan ape si tonet ni kalau kena geget nyamuk aduhai susah nak baik...sampai luka.. huhuhu tqqq