11 Disember 2009

::Cuti Tapi Bz::

Tarikkk napasss dulu.... Fuhhhhh...
Sebelum kuar umah nak tulis sepatah dua kata dulu....
hari nie cuti.. selamat bercuti kepada warga Selangor....

Jadual hari nie sgt2 padat.... pagi ni nak g umah mak dulu.. nak jenguk mak... semalam call mak dengar suara mak mcm tak sihat... mak kata mak demam & batuk.. kesian pulak kat mak... mst mak rindu kat Cucu mak- Nurul yg ada kat sabah sekarang...sabar yer mak.. angah dah call kak su semalam... dia dah suh angah booking tiket nak balik sini.

Pastue... nak g byr Kitchen Kabinet yg kitaorg tempah kat Tmn Perindustrian Puchong... rasayer kedai tue paling murah... lgpun along yg rekemen kedai tue, dia kata org tue buat kerja kemas.

Pastu... nak g klinik zuraidah...buat apa??? hehehe hanya zura jer yg tau apa motif sebenar nak g klinik zuraidah....

Pastu.... g bayar bil utiliti

Patue... nak g carik tile untuk pasang kat dinding dapur...

pastu nak g beli cat ... tp sampai sekarang tak tau nak cat kaler apa umah tue... kalau susah2 sgt cat kaler putih jer semua.... heheheheh

pastue... nak g hantar barang customer kat kinrara ngan kat Bangi...

pastue... nak g sg congkak lak.... dah janji ngan dorang nak joint BBQ kat sana... itupun kalau sempat lah.. kalau tak sempat... mybe nak g cari lampu & kipas...

Malam..... baru balik kot... :)




3 ulasan:

sayangsayangibu berkata...

sungguh padat aktvti..
kc di puchong?rekemen sikit... ;p

g klinik..dah 'ado' ke? ;D

Zura Hasan berkata...

hehehe...

leh beli ker?hrp2 berkesan la...tak kisah la tak leh tido pun, leh wat part time nnt..huahuahuhauha....

Mama Mya berkata...

salam.. hai kak...
KC kat puchong... kalau akak nak nnt D bg alamat ngan no tel dia... cina nie mmg ok sgt kak... citer jer design cam ner kita nak... d ambik yg simple2 jer.. hehehe budget kureng..

heheh bukan kak...tak der lagik, D ingat nnt lah mya dah 3 tahun baru tambah sorang lagik.... d g ambik ubat kat klinik... ubat untuk kuruskn badan...