11 Oktober 2010

::Angah Cuma nak bgtau Mak....:

Angah.......












sayangggggggggggggggggggggg sgt2 kat mak.....












Timer kasih Mak... sbb bersusah payah buat makan2 sempena Hari Jadi Angah hari tue... :) huhuhu terharu sgt....Angah ingat lagik.... dulu masa angah kecik sampailah angah sekolah menengah mak tak penah lupa belikan Kek Hari Jadi Angah.... La nie angah dah jadi mama... mak still tak lupa celebrate besday angah.... :)



Yang duduk bersimpuh kat tengah2 , Berbaju Kurung Hitam & Yang paling Manissss tue lah mak saya Puan siti Murni ... yg sebelah kiri dan kanan tue kawan baik mak saya....




Menu Febret sy!!! Mee Kari, Laksa, Rendang Daging + Paru, Nasik Impit & Kuah Kacang....



Sedara mara & Jiran2 terdekat yg datang hari tue..



Cik Mya dengan kawan Baru....



Timer kasih Along & Kak su.. byk membantu pada hari tue...



Saya & Along saya....
Kami Terpaksa memasak dalam Banjir.... hujan lebat masa tue... Bahagian dapur kat belakang rumah mak banjir... Fuhh nasib baik air tak masuk sampai dalam rumah... kalau tak.... kesian kat tetamu yg tgh duk menjamu selera kena duduk bersila atas meja makan..



Malam nyer pulak.. En Hubby bawak sy ngan Mya makan kat secret Recipe... sebelum tue singgah kat SSCC Mall Shah Alam jalan2 cuci2 mata... Sebelum balik singgah kat Body Shop. hehehehe......masuk jer Body shop... Hati munger2....sbb dapat hadiah dr B..... Timer Kasih B!... luv u so much... mmuahhhh...




Walaupun perut kekenyangan tahap Raksaksa....tp masih boleh sumbat 1 slice Walnut Cheese Kek. hehehe..... Rezeki jgn ditolak... musuh jgn dicari....



Mya nyanyi lagu "sebedey to u mama".....
sungguh sweet.....


Dalam2 duk happy tue.. tetiber jer rasa sedih... sedih sbb umur makin meningkat... tp masih banyak impian yg belum terlaksana.... ermm... insyaallah.. sy akan lebih berusaha untuk capai apa yg saya impikan...Amin.....

Opsss... ini cerita bulan lepas... tp sebabkan tak der masa nak transfer gambar dr camera sy.. maka cerita ini baru hari ini dapat di Publish kan....


Sekian...


2 ulasan:

zaril berkata...

wahhhh.. best nyer ada makan2.. sayang jugak mak akak.. boleh x?

Mya Elzara Batrisya berkata...

Zaril...
hehehe... Boleh2 tak der masalah.... silakan.... :)