06 Ogos 2012

::Kakak buAT JaNtuNg mAMA BerHenti::


Malam tadi....

"Mama.... tengok nie....."
"Ya Allah kakak... kenapa buat mcm tue??" (menjerit peluk kakak)
"Mcm cerita tanah kubur...kan mama..."
"kakak tak boleh buat mcm nie....tak baik...kakak tak sayang mama ker?"
"sayanggg"


nak tahu apa yg kakak dah buat mlm td smp jantung saya nk berhenti...


Dia masukkan gumpalan tissu putih kat kedua-dua lubang hidung dgn lubang telinga dia, lepas tue baring tgh2 hall selimut badan dgn tuala putih....

Cuba imaging benda apa??.....

SERAM Okehhh...


Pastue nak dijadikan cerita... masa dia nak tanggalkan tissue2 tue dr lubang hidung n lubang telinga dia... boleh pulak tisu kat telinga sebelah kanan tak boleh keluar... tersumbat masuk kedalam.... cemas giler time tue... ahh sudahhh nk kena bawak g hospital lah gayanyer.... dah lah en hubby takder rumah time tue....

 Saya try korek dgn korek telinga pun tak boleh... tissue tue makin ke dalam... masuk bilik selongkar laci... jumpe pengepit yg kecik untuk cabut bulu kening (entah apa ntah nama menatang tue)...


Akhirrrrrnyer!!! saya berjaya mengeluarkan cebisan tissu kat dlm telinga kakak.... Fuhhhh lega... yg kelakar tue..siap boleh suluh dgn lampu touchlight lgik...


Amacammmm.... ada bakat tak mama D jadi pakar bedah telinga... hehehe...

3 ulasan:

zaril berkata...

Ya allah.. mcm2 yg cha nak belajar.. yg mcm tu pun dia boleh cepat tangkap..

Mama Mya berkata...

Zaril...
Itulah za... Manalah akak tak berderau jantung tengok dia buat mcm tue... Sebijik mcm mayat... Siap letak tisu kat lubang hidung. nauzubillah mintak dijauhkan lah...

kakngah berkata...

adoi... kakak bikin serammmmm..