26 Jun 2009

::Sila Jalankan Tugas Anda::

Yipppieee!!!! dapat Tag!! dr Alizazril ... TQ bebehhhh!!! hehehehe akak akan cuba untuk menJalankan Tugasan ini degan sebaik mungkin.. cewahh ayat tak hingggattt!!!


**Nama Timangan Anda**
Masa lahir Dulu dah elok2 mak abah bg nama NOORDIANA, tapi... bila dah bg nama sedap2 mcm tue... mak ngan abah panggil sy ADIK sampai la dah beso panjang. tapi bila Dah kawen nie.. sy mintak mak panggil sy angah, sbb tiap kali panggil "ADIK".. sy dgn adik sy HAfiz akan menyahut... heheheh
yang selalu sgt org panggil - DIANA,
yang kadang2 orang panggil - YANA
Yang Jarang2 orang panggil - ANA
yang tak pernah orang panggil - NOOR hehehe .
Seorang jer panggil (En Hubby) - "Yang"
Tapi.... semenjak 2 menjak nie ramai lak yg panggil ....."D" & "Kak D" heheheh...

**Anda Seorang Yang**
sy nie biase2 jer org nyer.. kadang2 jadik luar biasa bila mula bercakap... mulut nie tak der break dah... ader jer benda nak citer.... sy suka jalan2 & makan2....Sy adalah seorang yg berjiwa HALUS... bila nengok berita rumah terbakar sy nangis.. nengok hindustan HERO kena tembak sy nangis... nengok BersamaMU kat TV3 bila orang susah tue basuh kain kat tepi sungai pun sy leh nangis...Sensetif tak bertempat langsung...

**Insan Teristimewa??
Describe Apa Yang Membuatkan Dia Istimewa Di Mata Anda**
Semua insan yg berada disekeliling saya adalah insan yg teristimewa... mereka mencipta seribu satu kenangan dalam kehidupan saya... terutama sekali...Mak & Abah mereka adalah insan paling istimewa dihati sy... selagi hayat dikandung badan sy akan cuba untuk membahagiakan mak & Abah.... seperti mana mak & abah berusaha menberikan kehidupan yg terbaik untuk saya & adik2 yg lain....
Dan Saat ini.... Suami & anak adalah anugerah TERISTIMEWA buat saya, mereka buat saya menjadi seorang yg lebih tabah, menjadikan sy seorang yg mengenal erti kehidupan yg sebenar....semoga.. mereka juga menjadikan saya insan teristimewa dihati mereka...

**Lagu Kesukaan Anda**
Sy Suke lagu yg rileks jer jiwa nie bila kita dengar....sy jugak minat lagu2 M.Nasir xspecially lagu yg M.Nasir gubah untuk arwah isteri dia yg dulu... lagu tue mmg buat hati rasa syahdu..... Ermm lg2 Cintan tahun 80an hingga 90an....Rahsia Pohon Cemara,Disana menanti Disini Menunggu,Bidadari, bla...bla..bla... byk lak heheheh

**Makanan Kesukaan Anda**
Semua sy suke!!!! selain masakan mak TerChenta... saya suka makan Mee Kari!!! tapi bukan Meggi Kari okehhh!! mee kari yg kuah dia pekat + mst ada Kerang Extra!!! Yummyyyy!!!

**Warna Kesukaan Anda**
Ermmmm...tengok BLOG arrr!!! PINKiessss!!!! Baju Mya pun kalau boleh semua nak PINK.. tp Papa Dia asyik mengomelll jer.. suh beli kaler lain selain dr kaler PInk....

**Sikap Yang Membuatkan Anda Stress**
Stress.... bila tengok jarum penimbang Berat badan tetap dia angka "70kg" strees!!! gila okehhh!! rasa cam nak hempas jer penimbang tue kat dinding... (Wakakakaka ....sedar diri tue mmg dah G*M*k nak marah2 penimbang tue... !!!! hahahahaha)

**3 Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda**
bukan takat 3 benda.... tp Mcm2 benda ada dalam beg sy nie.. kalau balik umah mak... mak mmg rajin bersihkan beg sya.. dia kuarkan semua brg.... Dia lah tolong buang semua resit2 kat dalam beg tue... nnt Mak tolong masukkan syiling dalam bekas duit syiling sy.... pastue... mak mesti cakap.... "Ngah duit syiling nie bg mak lah... senang mak nak byr Tol..." heheheh ambiklah mak.....

**Kali Terakhir Anda Menangis Dan Kenapa**
Menangis..... ermmm bila ekkk...lupa lah....


**Tag 6 Rakan Anda**
Nak tag siapa yer.....

Eimma - Kot lah kalau2 hang tak buat lg... kalau dah buat tak pa lah... hehehehe
Kak Long Zura - Jgn Marah Zura.. I Tag U lagikkk.. heheheh
Yanie - Silakan yer adik syg... ambik Tag Nie....


Ermm.. sapa yer lagik.. rasanyer macam semua blog rakan2 yg lain dah buat.... tak palah.. kot ada yg tak buat lg.... sudi2 lah ambik Tag nie...

10 ulasan:

Zura Hasan berkata...

mekaseh mak ngah..

missyanieanne berkata...

thankssss kak D... muahhhxx

eimma"s berkata...

aku nak buattttttt....eekkeke

tp kan..nape entry blog ko yg latest xnaik kat blog aku...huhu..felik tul aku

Tanpa Nama berkata...

[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans jersey numbers[/url
[url=http://www.texansjerseysvip.com]new nike texans jersey[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]nike texans uniforms[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]nike texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap nfl jersey[/url]

Tanpa Nama berkata...


[url=http://www.nexopia.com/users/shenenmao/blog][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shensacens.webs.com/apps/blog/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.nexopia.com/users/shenenmaoyis/blog][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.purevolume.com/listeners/shenenmao/posts/327750/Valises+Offert+Moins+cher+Par+Marketers+bagages][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyi.weebly.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

Tanpa Nama berkata...


[url=http://www.mytatrea.net/wiki/index.php?title=10-Approaches-For-Jerseys-You-Can-Use-Immediately][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://readme.campus.mephi.ru/index.php?title=9-Strategies-For-Jerseys-You-Should-Employ-Right-Away][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=http://www.geckogo.com/profile/140035406][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]
[url=https://github.com/maybeetle83][b]michael kors outlet[/b][/url]
[url=http://wiki.rujak.org/index.php?title=Effective-Procedure-Which-Is-Serving-Every-Cheap-NHL-Jerseys-Supporters][b]Cheap NHL Jerseys[/b][/url]

Tanpa Nama berkata...

It's really a nice and useful piece of info. I'm
satisfied that you simply shared this helpful info with us.
Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.


Also visit my webpage :: Social Bookmark

Tanpa Nama berkata...

if you are having a hard time finding some free psn codes
then you need to go to [url=http://psngenerator.info]Psn Generator[/url]

Tanpa Nama berkata...

excellent issues altogether, you simply gained a brand new
reader. What may you recommend about your post that
you just made some days in the past? Any certain?

Also visit my web-site - Psn Code Generator

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.