13 Disember 2010

::PenGumUmaN PeMeNanG ::



Assalammualaikum & Salam 1 Malaysia (Cewahhh...)
Pertama sekali sy ingin memohon ampun & maaf kat semua yg menyertai Giveaway Mya Elzara Batrisya sbb lambat buat pengumuman para pemenang. Mula2 plan nak buat cabutan masa Besday Mya... tp.... ada program mengejut pulak hari tue...

Terima Kasih yg tak terhingga kepada semua blogger yg sudi Join "Mya Elzara 3th Birthday GIVEAWAY", rasa sgt2 terharu sbb tak sangka dapat sambutan yg menggalakan walaupun baru First Time buat GA. Kalah menang adat "bercontest" apa yg penting... kita ENJOYYY!!!!! (hehehe)

Ok tak mo buang masa lagik.... mai kita nengok saper yg BERTUAH!!!!!


Cabutan dilakukan pada 12/12/2010, Jam 12 Tengahari



Kertas2 yg telah siap sedia untuk di cabut Oleh Cik Mya Elzara Batrisya. (Gigih mama Mya menggunting & menggulung kertas2 yg comel nie....)



Hehehe letak dalam mangkuk jer... boleh kan....



Kita mulakan dengan pemenang untuk hadiah saguhati



Bekas Syiling Bersulam dari Guilin x 3 Pemenang



Sorry... Tak Clear lah pulak.....

Peserta No 62




Peserta No 26
http://inasepi.blogspot.com/2010/11/mya-elzara-3th-birthday-giveaway.html





Peserta No 52




Hadiah seterusnyer....


Fridge Magnet Dari Guilin x 2 Pemenang




Peserta No 72
http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/mya-elzara-3rd-birthday-giveaway.html




Peserta No 28
http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/11/mya-elzara-3th-birthday-giveaway.html


Hadiah UTAMA


Bed Sheet & comforter

dimenangi oleh.......



Jeng..jeng...jeng....







Cium dulu......Mmmmuahhhh!!!!!!!!!





Nebessss tak???






Hehehehe






Tarrraaaaa...........










Peserta No 51
http://fawwaznuha.com/tag/mya-elzara-3th-birthday-giveaway/


Kepada semua pemenang2 yang bertuah.... sila Emailkan Nama, Alamat legkap & No tel anda ke : diana@bumitek.com

Insyaallah, Hadiah akan dipos dalam minggu ini dengan menggunakan Pos Laju.


Alhamdullillah..... Berakhir sudah Giveaway Mya Elzara....
Terima Kasih pada semua...






15 ulasan:

Miza Yusof berkata...

tahniah pada semua pemenang :)

AziE-rAh berkata...

Tahniah kpd para pemenang.. (^_^)
X der rezeki laa.. :(
Tp kan knp genggkapak punya nama dua kali?
genggkapak no 52 kan?
no 72 bkn myapeapeaje punye ker?
Typing error kot. Cuba check balik.

Nadiah Sidek berkata...

alhamdulillah dpt hadiah saguhati :). nanti saya emel ye..

aanie berkata...

tahniah pada pemenang...

Mya Elzara Batrisya berkata...

MY - Timer kasih MY sudi join.... :)

Azierah - huhuhu... sy silap copy paste td.... dah betulkan... timer kasih yer...

Nadiah - :) Tahniah... jgn lupa tau...

Aanie - :) timer kasih join...

nur berkata...

tahniah pemenang..
ALL IN ONE

SyUhAdA berkata...

thniah kpd pemenang2~!

LyNn'Azlina berkata...

tahniah ps semua pemenang yer...

cikanna berkata...

tahniah bt semua pemenang...

sayangsayangibu berkata...

tahniah pada pemenang
melentok2 mya pilih pemenang ye... ;p

haszuraidah ishak berkata...

wahh..thanks mya cabut no auntie..suka sgt..tahniah buat pemenang yg lain..

me dah emel..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

kak long berkata...

untuk hadiah http://gengggkapak.blogspot.com/2010/12/away.html

boleh menghubungi saya....kerana beliau pergi bercuti buat masa ini...tapi akan balik pada 15/12...

klu tak ada halangan boleh la tunggu sehinggah beliau kembali atau hubungi saya..
http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/

haszuraidah ishak berkata...

me ada buat tq entri.. tp publish jam 12.30 tghari nanti..

thanks bebanyak..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

kakyong berkata...

tahniah buat semua yg menang...

takde tuah di sini... ;)

jeles dgn has.. selalu jer lucky... :p

fawwaznuha berkata...

salam..

maaf lambat jenguk sini..
wah teruja sangat2 dapat hadiah utama lagi..thanks mya cabutkan nama aunty hehe..rezeki baby ni ^_^
nt saya emelkan alamat