02 Disember 2010

::Tiara Beach Resort Part 2::

Episod terakhir kat TBR....



Kami kan ambik Pakej... so dalam pakej tue termasuk Buffet makan malam untuk 2 org... dalam kul 8 malam kami turun g terjah cafe Resort. MasyaAllah.. ramai sungguh org malam tue... siap ader Mini Konsert, pastue ader pulak Jabatan kerajaan yg buat Diner kat situ siap ader pertunjukan aktobatik fuhh terpukau jugak lah nengok aksi2 dorang yg mengerikan tue...




Mya Makan mee goreng, kek ngan jelly jer...
Kira byk jugak makanan yg ada malam tue ... puas hati lah.... BBQ ader, nasik & lauk pauk negeri sembilan pun ada, mee2 pun ada, desert2 pun sedap, ABC ader, salad2 pun ada... macam2 ada lah senang citer...



Lepas dah kenyang.... kami bawak Mya masuk kat Kids Zone... melayan Kerenah anak dara nie yg dok berlakon main jual2 nasik lemak kat dalam umah kecik nie....



Mya sedang mendera Papa nyer tanggalkan Sticker



Last2 Papa Mya yg buat semua... Mya dah malas nak tunggu sbb lama sgt papa dok tanggalkan sticker tue... heheheh



Dalam kul 10 malam gitue cepat2 ajak B & Mya balik bilk... sbb nak nengok citer "Karma Salina" alah... citer yg ader Ummie Aida berlakon tue sambungan citer "Air Mata Salina"... Mya pulak sampai2 jer bilik mintak susu terus Zzzzzzzzzzz..... letih sgt gayanyer...

Saya pulak... tak boleh nak tido sebab asyik teringat cerita kat blog Ibu Damia , Citer pasal "Gangguan" masa mereka stay kat salah sebuah hotel kat Melaka.. Seram giler... mmg tak lena lah tido malam tue... siap pasang TV sampai ke pagi... hehehe

En Hubby??? ermmm.... tak sedarkan diri sampai kul 9 pagi... dah nama pun bercuti ... berehat lah puas2...



Sebelum Check Out, sempat gak pagi2 tue bawak Mya main air kat Pool untuk kali Terakhir.... tapi sekejap jer... sbb Ramai Sungguh "Makluk Tuhan Paling Seksi".... Balik bilik mandi2 kemas2 barang kul 11 pagi terus Check Out...



Sekeping ni jer yg ado...gambar kami ber 3 masa kat TBR....



Singgah kat PD kejap... cari Dodol untuk mak... mak kirim Dodol Bijan.... saya g beli Dodol Durian & Dodol Stoberi.... (first time rasa Dodol Stoberi... sedap jugak... tp hakikatnyer... dodol asli 7x lebih sedap ...) hehehe....



Mya ajak papa dia mandi laut.. Ohhh jgn dibuat pasal Cik Mya Oiii... tengah2 hari panas terik nie nak suh Mama ngan Papa mandi laut... kang Mama Ngan Papa bertukar wajah jadi Zombie kampung pisang pulak .....



Layan jerlah gambar Cik mya nie...




Seterusnyer... dah alang2 ader kat Negeri Sembilan... Maka diSUNATkan pg makan Ayam Penyet kat Nilai 3... Fuhhh Terangkat Ooo ayam penyet kat sini... semenjak tempat ni diperkenalkan oleh Ernie & Shah , En Hubby ngan saya jadi ketagih pulak nak makan ayam penyet kat sini... Mmg Terbaekkkk Wok!!! ini kali yg entah keberapa kali ntah kami ke sini.... (maksudnyer dah byk kali lah ... heheheh)





kejap nak Buat Magik.....















Tarra....



Dah Licin.... Magik kan...
hahahaha..... (Tak lawak pun...)




Aktiviti terakhir Cik Mya sebelum Zzzzzzz sampai rumah......



Akhir sekali.. mcm biasa lah kan....
Letak gambar tuan Tanah Kedaungggg....

Kesimpulannyer... Percutian mengejutkan kali ini mmg syok... Timer kasih B!!!..... Apa yg penting.... kami dapat luangkan masa yg berkualiti untuk Cik Mya.... Mama & Papa Harap Mya Enjoy k!!!....


T.A.M.A.T




2 ulasan:

pinky ladies berkata...

nice actvties sis :)

Mya Elzara Batrisya berkata...

Timer kasih Pink ladies!!