25 November 2011

::Baby Rina Vs Baby Balqis::



Cerita Minggu lepas yg lepas....
Akhirnya dapat jugak "ketemu" dengan baby Rina...
kalau ikutkan 'pangkat'...
Baby Rina nie Sepupu saya
heheheh.... rasa mcm nak gelak guling2 ...
sbb ader sepupu kecik comel mcm nie...


Baby Rina nie anak Maksu saya yang sebaya dengan saya...
dari kecik sampai dah beranak pinak nie..
saya dengan Maksu mmg Kamcing tahap Raksaksa!
Dulu..... asal cuti sekolah jer...
mst cepat2 suh abah dengan mak "pos" saya balik Kg...
semata2 nak join Maksu & the geng berkubang dalam parit


Aaahhh....
malas lah nak citer betapa "BEST GILER NYER"
duduk kat kampung bila time cuti sekolah masa zaman saya dulu2....
bukan mcm bebudak sekarang nie...
Asal cuti sekolah jer ngadap X-box & Ps3, Layan FB & Twitter...
Lepak KLCC & Pavillion...


zaman saya dulu2 mana ader benda2 tue...
main guli, main teng-teng, main pondok2,
main galah panjang, main baling slipar,
main batu seremban...bla..bla..bla...
main kawin-kawin... :) sweet sgt!!!





28 tahun yg lepas.....
Mcm nie lah kot saya dengan Maksu....
mak saya kata... 20 hari lepas mak bersalinkan saya....
Opah saya pulak bersalinkan Maksu....
hehehe kelakarkan...
mak mertua dengan menantu berpantang bersama2...


Dan sekarang....selepas 28 tahun berlalu....
sebulan selepas saya bersalinkan Balqis...
Maksu pulak bersalinkan Rina...




Baby Rina.....
Kamu sgt Cute.... Mcm Mama Kamu jugak...
jelezzz tau! nengok rambut kamu yg lebat itu...
Jadi anak yang soleha yer sayang....






3 ulasan:

zaril berkata...

Main kawen2 paling best.. kak baby tu muke dia mcm aira lah..
Hehehhe.. rindu baby balqis..

Mya Elzara Batrisya berkata...

Zaril

hehehe... betul2... main kawen2 paling best...

Ha ahhlah.. ader iras2 can Aira...
tang rambut tue mmg serupa..

Rindu Balqis??? nnt kita jumpa k!... :)

kasihibu berkata...

memang sangat cute.., nanti diorang pulak jadi kamceng macam mama masa kekecik dulu


masa kekecik zaman dulu dulu lagi best kan, macam2 aktiviti kita buat