17 November 2011

::Mak Ngah Rindu Kamu...::




(gambar 3 tahun lepas....Sumber dr Entry Ibu Ratu Hati Ku)


Coretan ini istimewa buat anak buah saya...
Nurul Aisyah Sofea Bt Noorhadi


Nurul,
Makngah Rindu sgt dengan Nurul
Makngah selalu teringat kat Nurul..
Senyum Nurul yg Manis
Mata Nurul yg kuyu
Suara Nurul yg lembut
terdengar-dengar suara nurul
bila panggil Makngah "Angah....Angahhh".....


Nurul...
Tahun Depan, nurul dah sekolah darjah 1
Nurul belajar pandai2 yer
dah besar nnt boleh jadi Pramugari
Nurul kan suka makeup2
macam Makngah dengan Nenek...


Nurul.....
Walaupun Kita jauh
Makngah tak pernah sekali pun lupakan Nurul
Sbb....nurul anak buah makngah
nurul darah daging Makngah
Dunia Dan Akhirat....


Salam Sayang Buat Nurul yg Jauh dimata..


Ikhlas dari hati,
Makngah



Saya terjumpa gambar2 nie dalam Folder kat komputer Opis...tetiba hati rasa sebak sampai nak mengalir air mata bila tengok gambar yg dah nak dekat setahun saya ambik masa kat Airport sebelum nurul & Kak sue balik ke Sabah.


Saat2 Nurul Pergi Tinggalkan kami....








Note: Nurul... Jangan lupakan Makngah yer.... nnt kalau Makngah ada duit lebih, Makngah & Pakngah bawak Atuk, nenek, Echa & Baby Qiss naik "Belon" datang jumpa Nurul kat sabah yer....





2 ulasan:

zaril berkata...

akak... i so touching with your word... patut lah dah lama tak nmpak nurul.. dia kat sabah yer.. :'( miss dia jugak lah..

Mama Mya berkata...

Zaril

:(

ha ahh za... dah setahun nurul balik sabah.... mmg lah boleh call dengar suara... tp tak sama mcm jumpa 4 mata... skrg pun klu call nurul dah tak paham apa dia ckp... bahasa sabah dia pekat sgt... cuma paham dia cakap "angah" dengan "ba" jer...

jom kita g sabah za....