05 November 2011

::Tommee Tippee::





Comel kan botol susu nie.... Hari tue nak order online tapi asyik habis stok jer sbb byk sgt permintaan. Sekali semalam masa teman member kat opis nie gie "memborong" barang2 baby kat mydear Warehouse sale, ternampak botol susu nie (itupun tinggal beberapa ketul jerrr...), terperanjat gilerrr tengok harga dia.....jauh lebih murah dr harga Online.... Apa lagik.. Zzzassss!!! rembat seketul....


Sebenarnyer misi utama gie MyDear Sale semalam cuma nak teman member opis sy "Aishah", usha barang2 baby, sbb dia tgh pregnant anak pertama.... Sekali......dia Bukan Setakat "Usha" jer.... Sampai kereta Alza saya tak muat nak isi barang2 yg dia borong , siap kena pinjam Van Company lagik, ambik balance barang2 yg tak muat tue... Hehehe...... seronok betul nengok Aishah memborong barang2 baby smlm....mmg berbaloi2....


Bayangkan lah Baby Cot 3 in 1 complete denga Kelambu harga asal RM 499.00, Aishah beli semalam RM 140 jer... dia beli bukan 1.... tapi sekali 2 baby cot.... 1 untuk dia.. 1 untuk member dia kat kedah (Confirm order guna MMS jer...) Hebat kan??? hehehe



P/S:
Mlm tadi try bagi baby Balqis minum susu guna Botol TT nie... sampai takmo lepaskan punting susu tu dr dalam mulut dia...mungkin sbb dia rasa sama mcm punting susu mama dia yg "asli" lembuttt jer... hehehe



2 ulasan:

Irnie Rinawaty berkata...

hye samelah anak kite pon suke pakai tommie tippie ni...

lagipon cute botol tu

Mya Elzara Batrisya berkata...

hai Irnie
Thanks yer sbb sudi ke blog saya... Ooohh Irnie pun suka yer botol TT nie... Best kan... mmg kiut.. ader kaler pink untuk Gurgle & biru untuk boboi..

:)