21 November 2012

::K-PoP & Tarian "Kuda"::


Sabtu nie Batrisya ader Konsert kat Tadika dia.... Tema konsert tahun nie ialah "K-POP", asal balik jer rumah dia duk praktis dia punyer step nak menari lagu K-Pop malam konsert tue nanti, siap ader "Tarian tiang Kuda" (Gangnam style) lagik.

Semalam Batrisya dah request nak pakai baju menari cantik2.

Kakak : " Mama....Tchear suruh kakak duduk barisan paling depan sekali sbb tchear kata Kakak pandai menari".

Mama : Oh yer ker??  (Yer-yer jer.. kot2 kakak yang gedik2 nak duduk depan ...) 

Bab2 menggedik serahkan pada Si kakak Batrisya, tahun lepas menari Chicken Dance dia yg paling Over sekali goyang bontot....lagu dah habis pun dia still duk goyang lagik... hehehe






Misi  menggugel Fashion K-Pop....
Anak yang nak buat konsert... Mak dia pulak yang pening kepala nak pikir baju apa nak bagi pakai....





7 ulasan:

mama ila berkata...

Gud luck kakak tcha.. Buat leklok ek.. Nnti confirm menang. Klu x m.der pun leh ajar step gangnam style.. Hehee.. M.der suka nari2 nie!! ;-)

Mama Mya berkata...

Mama Ila

Tahun depan boleh lah suruh Tcher Nora jemput Mokder jadi Cikgu Koregrafer tarian Zapin kat tadika Sri Cahaya... :)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

hahah k pop pon dah de kt tadika ek,hihih\

msti comel jek batrisya pakai ala2 cm kpop tu kn,,hihih

Kniedaz berkata...

Semoga berjumpa kostum yang sesuai..hehehe...mama yang pening sebab mama yang nak pi beli

~MommyAida~ berkata...

Mesti batrisya nampak comel pakai pakaian K-pop ni kan?kat FB dah banyak dah jual baju feshion K-Pop for toddler ni...boleh la cuci mata beli tuk batrisya..hehehe

wisata outbound malang berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Nur Ezqy berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.50/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/