01 November 2012

::Nasib Baekk::





Nasib lah si kakak Batrisya tak buat mcm nie kat adik dia...

kalau tak.. Mau mama dia mengamuk mcm Gorilla!!! 



15 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

kah kah kah kah...

Kniedaz berkata...

Adoila....

~MommyAida~ berkata...

hehe..lawak-lawak..Aqil plak suka conteng diri sendiri..kalo ade adik,confirm adik dia akn jadi mangsa kot..heheh

~MommyAida~ berkata...

hehe..lawak-lawak..Aqil plak suka conteng diri sendiri..kalo ade adik,confirm adik dia akn jadi mangsa kot..heheh

JaSSNaNi berkata...

citer kucing tu mmg akak sedey gak.. pasal kawan D tu.. tapi akak nak gelak.. sbb korang sampai ponteng kelas.. hmmm kalau pecinta kucing ni mmg camtu dik.. sanggup dok umah berbau kucing.. tauuu!!! tapi akak tak bape suka.. sbb tak tahan bau.. so kucing2 akak membuang dlm tandas.. lepas dia abis buang dia akan mengiaw ngiaw.. so akak soh anak no2 yg amik kucing tu gi basuh.. everytime kucing masuk bilik air.. akak kejar anak akak gi basuh.. mmg tak bleh.. kalau tido malam.. akak buka pintu bilik.. normally mmg camtu sbb anak2 masing2 dlm bilik.. so nak dengar senang.. jadi bila kucing tu kencing dlm bilik air.. dah kering berbau sampai bilik akak.. so tak leh tido punya pasal akak sanggup bangun tutup pintu bilik.. hehehehe.. sbb akak tak bape suka kucing sbb bau dia.. tapi kucing2 tu manja betoi.. nak tido ujong2 kaki kita.. geli sbb tersendel ngan bulu dia.. buat kita terjaga.. lagi 1 tak leh selimut sampai kaki.. sbb sure diorang dtg gigit ibu jari.. sbb dia ingat ape la dok bawah kain tu.. hehehe.. kalau tido nak selimut kena buka bahagian kaki.. feel free kat situ.. baru diorang tak main.. ehehehhe

Mama Mya berkata...

Kak Nani...

harap2 haikal tak buat mcm nie kak baby nnt...

:)

Yg pasal kucing tue....kata org... kalau kita bela kucing, jaga kucing dgn baik, bg makan & sayang kucing tue mcm keluarga kita sendiri... Insyaallah kita akan sentiasa murah Rezeki.

Untie saya pulak kata... Kucing nie mcm terapi Minda... klu balik2 kerja.. Stress ker apa.. bila nengok kucing tue duk manja2 kat kita... mst hilang stress...

Tapi.. makin tambah strees klu dia berak & kencing merata.

Mama Mya berkata...

Kniedaz

hehehe... Fening kefalaaaa klu anak buat perangai mcm nie...

cam ner agaknyerlah mak dia nak cuci muka adik dia tue... :)

Mama Mya berkata...

Mommy Aida

hehehe....
dulu si kakak Batrisya pun suka sgt conteng kaki dia.. pantang Lepe sikit... asal jumpa Pen jer habis dia kerjakan dia... puas nak menyental kaki dia yg penuh dgn hasil "lukisan" kretif tue.

Arjuna Silvera berkata...

hahahaha...bahaya kalau dia pegang benda tajam

mama maman aka yana berkata...

sian si adik..:p

wisata bakti alam berkata...


Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Wak Gelas™ berkata...

chomey je budak baby tu yee.. ehhhee

Alycia berkata...

salam mama mya..

harap bg details sbg pemenang kat blog Alycia ok..

tq ;)

JaSSNaNi berkata...

dikkkkkkkkkkkk.... :)))))
bagi details kat blog yg menang FM guangzhou tu.. kang dia nak pilih pemenang lain plak.. :) tau..

Hani Syahani berkata...

hahahaahah...muke bengang je adik dia kena contengan kk dia..hahahah