19 November 2012

::Menang "Mystery Gift" dari Johnson's Baby::


200 orang daripada 200,000  orang.....
Alhamdullillah.... suke2 jer hari tue.... tak sangka pulak terpilih....
agak2 nyer hadiah misteri apa lah yang Johnson's nak bagi kan....










Tenkiuuuuu Johnson's  Baby!!


Hari nie nak summit 11 borang peraduan Utusan Malaysia JOM CUTI!!!  Habis saya kutip surat kabar kat opis nie. (mintak ampun lah kat kengkawan opis kalau baca suratkabar ada 1 page yang terkurang... hehehe.....) 


(bersepah giler meja)

Doakan saye menang yer... :)  boleh bawak family bercuti FREE!!!  Jimat...jimat....



11 ulasan:

~MommyAida~ berkata...

Wah semangatnyaa...bagus2 mana tau ade rezeki kan..tahniah ye menang Johnson2 tu..bukan senang tau...hehehhe

Hani Syahani berkata...

wah !! ada jugak kat no 130 ye!! hehe, tahniah3 !! rajinnye masuk contest !! gud luck muge dpt pi bercuti tu,,,

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

gudluck,,ne twu leh bwk saye sekali,muehehehhe

Nad @ MamaZN berkata...

tgk dr usaha, in shaa Allah bleh menang ni ;)

heheh :)

tq jengah blog saya ^_^

SURIA AMANDA berkata...

rajin erk..good luck dear

JaSSNaNi berkata...

dik.. masuk contest apa tu? abis kepala surat khabar ko potong.. hahahahaha..

>> tahniah menang.. dapat losyen pun ok.. kalau nak bagi hamper lagi best kan.. :)

Mama Mya berkata...

MommyAida

Hehehe semangat sampai habis surat kabar opis jadi mangsa... Terima kasih aida


Hani Syahani
Tq Hani! Sementara "Jin" Rajin tengah merasuk kat dalam badan nie... hehehe

Norshafeza
Hehehe TQ!! boleh klu menang tiket lebih kita buat GA yer... :)

Mama Mya berkata...

Nad @ Mama ZN

Bestnyer!!! Nad jenguk blog saya!!.. saya mmg pembaca setia blog MamaZN, suka nengok gelagat Zakwan ngan baby Naily. Terima Kasih Nad

Suria Amanda
Tq Dear... :)


Jasnani

Kak Nani saya cuba nasib jer.... Masuk contest kat utusan JOM CUTI A'famosa Melaka resort. 1 borang kena kepilkan 5 kepala Utusan berlainan tarikh... kalau 11 borang sama dengan 55 kepala Utusan.. tue yang habis kepala surat kabar kat opis nie saya kutip.

Hadiah Johnson's tue tak kisah lah apa2 pun... klu dapat sabun mandi pun ok.. sbb stok sabun mandi anak2 dah nak abih.. hehehe

Nur Ezqy berkata...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.50/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

ekinashikin berkata...

sya dpt bedak botol kecit..same ke..hihi..
nma sya kat 135 tu...

wisata bakti alam berkata...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)