07 November 2012

::Tenkiuuu Johnson's Baby::



Tak dapat masuk tv... dapat masuk dalam Youtube pun jadikkkk lah... kannnnn
Hehehe......





mula2 nengok mmg tak perasan ada gambar saya ngan Batrisya
2 kali nengok baru perasan.....

kat minit 1.37... gambar Last sekali...



Tue Diaaaaaa....... sanggup Primt Screen lagik




15 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

wow.. TAHNIAH dapat masuk u-tube pun ok gak tu.. akak pun lagi.. nan adooo!..
dik.. dah bagi details kat blog mamawanabe ke? yg menang FM guangzhou tu? smlm dia cari..

RedRose berkata...

Kalau I pun akan buat benda yg sama kot. huhuhuhu. neway, congrats to you both

Kniedaz berkata...

wah...sronoknya

Mama Mya berkata...

Kak Jasnani

Hehehe...tq kak nani...
tapi nie, tak dapat hadiah pun kak.. cuma gambar yg kita send kat johnson baby tue akan di dermakan kat badan kebajikan... :)

Mama Mya berkata...

Red Rose

Hehehe.... buat kenangan kan...
Tq Dear...

Kniedaz

sajer suke2 jer Kniedaz. :)

mama maman aka yana berkata...

beshnyer.. seronok sgt kann..:p

zaril berkata...

Hehehe.. best nyer.. tp gambar tu mmg cantik..

~ Cik LuLu ~ berkata...

wah..congrate :) tq folo Lulu

~~zana@pb~~ berkata...

Tahniah, youtube pun glamer juga kan..

Norzie hany berkata...

Salam kenal.
Wahhh bestnya....tahniah.

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

wah tahniah kak,,nak sainnnnn hehehehe

Mama Mya berkata...

Mama Maman
Hehehe... tq Daer

Zaril
Gambar lama Za.. time nie Balqis tak diproses lagik.. hehehe


Cik Lulu

Hai Adik Manis... TQ sbb sudi jenguk akak... nnt ada masa mai singgah lagik yer... :)


Mama Mya berkata...


Norzie Hany
Salam kenal dr mama Mya... :)
terima kasih yer sudi lawat kami disini.

Norshahfeza
hehehe..alahai dik.. akak tak layak lagik lah nak bg sign...akak bg kiss jer lah ekk... :) apa2 pun timer kasih byk2 yer sbb sudi singgah blog akak...

Eina Shah berkata...

nice blog..can follow me back..TQ..
http://shaheina.blogspot.com/

pnsusu berkata...

Tahniah