24 Disember 2008

::Tag Dr Kak Ina (MamaMia)::

Heheheh tak sabar sungguh nak buat tag nie...sampai sy siap bukak balik dokumen kelahiran Mya.. sbb lupa ukuran lilitan kepala n panjang Mya masa lahir dulu..


Nama Baby : Mya Elzara Batrisya Bt Azlan
Nama Mama: Noordiana Bt Mustafa
Nama Papa: Azlan B Kamaruddin
D.O.B: 7 Dec 2007
Hari: Jumaat
Awal Berapa Hari: Lewat 2 minggu
Ukuran Lilit Kepala: 34cm
Panjang: 48cm
Masa : 14.19 (Solat Jumaat)
Berapa lama Dalam Labour Room: ???... Masuk Dewan bedah terus operate hihihi…
Tempat : Hospital Serdang
Bil Hospital: Murah jer sbb duk kat 3 class tak sampai 3 ratus pun
O & G: Dr Puan Munawarah
Paediatrician: Lupa
Tanda-tanda: Tak ada tanda2. sbb last check up dapat tahu baby songsang, dokter bg date tuk Operate. Rela jer lah….
No K/P: 071207-10-0382
Bila Cukur: 6 April 2007 (dah 4 bulan baru nak cukur.. Heheheh)
Siapa Cukur: Kumpulan Marhaban Kg Sri Langkas Puchong. tak lah sampai botak.. Sbb time tue rambut Mya pun tak byk.



Ok.. dah siap pun tag dr kak ina nie.. so.. seperti biasa... tak "SAH" lah kan.. bila dah dapat tag.. tapi tak di panjang2 kan.. so kepada rakan2 blog yg telah pun mempunyai baby... di persilakan untuk melakukan tugasan ini.. heheheh jgn malas2 k!....
- Mama Oja
- Mama Alia
- Mama Zara
-Mama Fatin (Rossizam)

3 ulasan:

rossizam berkata...

he..he..bestnya dapat tag ni..tak sabar nak buat..tapi kena balik cek dulu la..sbb byk yg tak ingat..nanti dah siap ros jerit di kotak mesej mama mya yer...

Mama Mya berkata...

heheheh...ok.. rogerr...
timer kasih yer ros sbb sudi mengambil tag nie..

muhaiyom berkata...

alamak..banyak akak x igt la diana nak jawab tag ni..tunggu nanti ek..akak balik umah tgk sijil lagir afiq..hehehe