26 Disember 2008

::Yankee's hut::

FiRsT Sekali Nak Wish Happy Besday tuk Abd Ipar sy "Abg Azhar" Yg Ker TETTTTT!!!.... Sy pun tak tahu..umur abg zahar berapa.. mybe 27 kot... kihkihkih.

Ucapan:
-SeMoGa PanJanG uMuR-
-Di MurahKan Rezeki-
-Di PerMudaHaKan SeGala UrUsaN-
-Di Beri KeSihaTAn Yg Baik-
-Dan Yg Paling PeNting "Cepat2 TamBah Baby.. & Hopefully Baby BoYYYY!! YEeppiii...-
Amin...

Timer kasih byk2 jugak kat abg zahar n kak nora cozz.. sudi membelanja kami makan malam kat YanKee's Hut...(Suke sgt Tmpt Nie..)... Sweet Memori to Remember...

"TiMer KasIh DaUn KeLaDI...
BesDay TahUN DepaN BeLanJe Lah Lagi"... Heheheheh

Tgh Dok Tunggu Makanan sampai... sambil2 tue ada yang layan borak... sambil "MENGUAP"..sbb dah nak dekat kul 1 pagi...

See... Mata pun dah kecik jerr.. nie kalau dapat bantal confirm tak sedarkan diri ... hahahaha

Hai!! Der... Tenung lain macam jer kat ikan siakap tue... hehehe...

Bukan senang dapat kumpul adik beradik ramai2 cam nie.. itu pun still tak cukup ahli lg nie.. sbb family abg nuar, Iza & Ngah tak der... kalau semua ader lagiiii Ber ++ Beshhh!!!

OK.. Makanan Dah Sampai!!!.. Aper agi.. Mari kita NGAPPP!!!!....Jemput Makan yer jgn segan2.... bukan selalu dapat rasa orang belanje nie.. hehehehe



Sesuatu Yg ...... HARUS dilakukan ialah... Snap gambar to gather-gather!!

Sy Bersama Mr.AZAN yg ala2 Macho Gituee... (adik ipar Ku)

Me & Mrs. Azhar...

Nie Lah Besday Boy Nyerr!!! Abg Azhar & Wife...

Peace!!! Aitt.. naper jari nyer tue macam tak berapa nak 'Peace' jer Zila... heheheh

Dan Akhir Sekali... ini lah hasil nyer bila perut dah kenyang... maka bermulalah ativiti seperti di bawah....


Dan yang paling "DASYATTT" sekali...

Sampai Tertonggeng Mya Tido... heheheh...

2 ulasan:

p-na mama oja berkata...

cute mya tido! heh! heppi behday 2 adik ipar u....adik ipar tp pangil abg ker?? emm..kompius...

Mama Mya berkata...

mama Oja.. tue abg ipar lah.. hehehe... mybe sy ter salah type kot.. maap yer....