01 Disember 2008

::Wish List::

Ada di antara Wish list nie dah nak dekat 8 tahun sy impikan.. tapi.. masih tak termakbul lg.. hehehe... tapi maner lah tahukan..kot2 tahun nie termakbul pulak impian sy nie... Ya allah.. syukur alhamdullillah....


Yg Pertama... Impian dalam hidup sy ialah...


RUMAH...
  1. Kalau boleh tak nak yg besar sgt... kata orang tue sedang molek jer. Cukup lah 5 bilk 4 bilk air.. Wakakaka... Melampau tak hingat.. panggg!!! lempang diri sendirik.. sedar lah sikit diana Oiii.. ko hingat rega umah zaman sekarang 20K ker?...flat sekarang pun dah rega 70K tahu dak....

  2. Lebih sukakan rumah teres setingkat...bukan aper... senang kalau sy dah tua nnt tak lah susah nak turun naik tangga.

  3. Mesti Conner lot... sbb byk space nak buat taman... nak letak gazebo kayu... nak ader kolam ikan... nak kena ader pemandangan hijo.... senang lah nnt anak2 sy boleh main kejar2.

  4. Ruang dapur mst besar & selesa. Senang nnt kalau sy nak ber silat kat dapur..cewah.. mcm rajin masak jer...

  5. Tempat letak kereta mst besau.. sbb senang nnt B nak parking lori dia.. hehehehehe

Sebenarnyer.. sy tak kisah mcm maner rupa rumah saya.. asalkan selesa untuk kami sekeluarga dan selesa untuk tetamu yg datang... Insyaallah tahun depan impian nie jadi kenyataan.

NISSAN GRAND LIVINA


CINTA PANDANG PERTAM.... Kihkihkih.. Poyo jer statment nie...
Sejak kali pertama sy jumpe kete nie.... dah mcm org angau rasanyer... kalau ader duit.. hari nie gak sy nk g beli kereta nie... sy suka kereta MPV.. sbb selesa..nnt boleh lah Mya lari2 dalam kereta tue... hehehe...zaman kereta ranggi dah berakhir... mybe pas harge kereta nie sama dgn harga proton SAGA baru sy mampu beli... heheeheh

Jam Tangan Guess




Pehhh.. lama giler dok ngidam nak pakai jam tangan nie... start masa zaman study lg sy dah dok giler kan jam ni... konon2 dulu sy selalu pujuk hati.. bgtau..nnt bila dah kerja sy mst beli jam nie... la nie dah nak pencen still tak terbeli2 lg.. heheheh ... kalau dapat pun mst org dok muntah hijo nengok jam nie sbb dah old fesyen...


I'M NOT A PLASTIC BAG





Tak tau lah naper sy teringin beno ader beg nie...

Jadore - Dior





Setiap kali tiba Besday sy.. sy selalu bermimpi B hadiahkan Perfume nie tuk sy.. tapi...mimpi tinggal mimpi... mybe bonus tahun depan sy akan merealisasikan mimpi sy jd kenyataan.

Nota Untuk Mr Peter Lim
" BOSS, BONUS SY TUK TAHUN DEPAN SY MINTAK BOS 'UP' SIKIT YER"...


Glasses Baru





Speck sy sekarang dah kurang jelas... mungkin power dia dah naik sikit. harap2 dalam masa terdekat nie sy dapat pujuk B tuk belikan speck baru...

Ok lah buat masa nie sy listkan yg nie jer dulu... sbenarnyer ader byk lg yg masih bersarang dalam pala otak sy.
harap2 ader lah 1 dua bende yg dapat di makbulkan tahun depan... AMIN...

1 ulasan:

p-na mama oja berkata...

wah..impian rumah tuh ala sama jer ngn i...nk pn nk corner lot coz i suka brcucuk tanam..heheh!! hrap2 termakbul la...amin...

doakan sy gak yer..hehe!!