28 Mei 2009

::Mama Mya Jadik Alien!!!::

Bila citer bab makan.... kita HARUS Mulakan Dengan bacaan Bismillah...
Hadoii.. nie yg malas nie... asal jejak jer kaki kat Tesco tue mst nafsu membuak2 nak singgah membeli sekurang2nye 3 pc big apple donut untuk diri sendirikkk okeiii... no kongsi2 nengok punyerlah tamak... bini sapa lah nie???...
kalau mcm nie lah hari2 jgn berangan lah nak kuruskan badan diana Oiii!!! simpan jer angan2 mu itu dalam PETI SEJUK ... hikhikhik...
The Alein...
yezzz saper yg makan donat nie akan bertukar jadi alein seperti gambar di bawah
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
Tarrraaaaa..................


Hai Kawan-kawannnnn!!!.....
(sila buat nada suara seperti pemenang raja lawak musim Pertama)
Uihh..comottt nyerr!!!


seterusnyerrrr.... nak Ngapppp!!! yg nie pulak.... mahbelessss tulll....

4 ulasan:

missyanieanne berkata...

waaaa... sedappp nyee.. nak jugak.. nak jugakk..

Zuhaini berkata...

sedapnya.. big apple ke..? :D

Nurhayati berkata...

mmg cam alien dah ni.. tapi alien cantik bole..hihi

CT NORAMIZA berkata...

wahhh ini betul punya makan ni :) hai, salam kenal