13 Mei 2009

::Tag lah Pulakkkk! hehehe::


Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Award ini telah di anugerahkan oleh.... Mama Zara - http://cutelildiary.blogspot.com/, timer kasih sgt2 kat yati... coz sudi berkongsi award nie... ok.. kalau u all nak tahu.... pemilik blog yang memberikan sy award ini seorang yg suke bershopping!!! seorang yang simple but still up to date (Branded tue!!!).... mempunyai seorang puteri yg sgt kiut(Super Duper Kiutt) .. kebetulan nama zara sama dgn nama Myaelzara Batrisya... suke sgt dgn cerita aktiviti harian zara bersama mummy dia... sy penah dapat hadiah dr yati by pos lg tue....

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)
Anak Ke-2 daripada 3 orang adik beradik... tunggal perempuan...sgt sayangkan family....berusaha untuk mengubah hidup menjadi seorang yg lebih berjaya... bercita2 nak ada perniagaan sendiri (insyaallah)...
seorang yg pelupa tahap Kritikal... Suke sgt mengelamun... suke bercakap...suke bejalan2....suke membebel....suke kan makanan...hahaha...
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
The Blogger Award Friendship goes to

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

Wokeh!!! Siap sudah....

3 ulasan:

Nurhayati berkata...

eh i suka shopping ke??!! rasanya ada orang lagi soping sakan kot kan..hihihi (nak deny gak hihi) upsss branded tu tak semua yer.. kalau ada yang cantik sapu semua.

Mya Elzara Batrisya tak kurang comel jua.. dan semestinya nama pun best.. yang mempunyai mummy yang vogue tau. =)

Zuhaini berkata...

oh.. mekasih! terharu mama mya ingat kat kite.. :) nanti saya ambil ya! tq...

zura berkata...

mamaMya..dh amek dah td...tak bg salam pun nk amik..dah org offer,sambar jer la...huhuhuh...