05 Mei 2011

::Cuba Teka!!!::







Salam Buat Semua....
Alhamdullillah.... hari nie dah masuk 21 minggu usia kandungan saya... rasa mcm sekejap jer dah 5 bulan... pejam celik....pejam... celik.... Esok dah ader ada dalam labor room... (huhuhu...Lap Peluh...tetiba rasa ketaq lutut pulak, terasa mcm nak bersalin 1st baby....)


Malam nie, ader Appointment dgn Dokter Natasya, kalau boleh malam nie saya nak dengar berita yg baik2 jer dr mulut Dokter Natasya. Harap ader keajaiban berlaku... manerlah tahu dokter natasya bgtau "Uri dah beralih ke atas...Insyaallah u ader harapan bersalin Normal".... Fuhhh syurgaaaaa klu dapat dengar berita tue....


Ohh.. klu tak salah saya..... malam nie, dah boleh tahu jantina baby... itupun kalau baby tak "malu2" nak tunjuk kat Dokter... :) Ermm... agak2 baby apa lah kali nie... kalau ikutkan hati... nak sgt Baby Boy! mst hensem mcm Papa, Atok & Pakcik2 dia.... tp klu Gurl pun Syukur Alhamdullillah... yg penting baby Sihat sempurna....



Rasa Tak sabarr pulak nak jumpa Dokter Natasya malam nie... :)


3 ulasan:

diana berkata...

semoga malam ni berlaku keajaiban itu..
heheh..:p
jaga diri baik2 ya..

Mya Elzara Batrisya berkata...

Terima Kasih Diana...
ehh nama Kita sama :)
Selamat Berkenalan....

sayangsayangibu berkata...

dah tahu ke jantina dia dik?
kongsilah....