13 Jun 2011

::Bukan Lagi Teka Teki::





Tengah Duk kumpul duit kat tabung ayam... nak beli benda nie untuk Mya Junior....


"Mya Elfira Qistina "

Ohhh... sy mmg tak pandai buat Suprise.... heheheh

Last week dah Scan... Insyaallah... 2nd baby nnt adalah GIRL!!!!!!!! (hehehe kesian kat nenek Mya, sbb teringin sgt nak Cucu Boy... )


Hujung bulan nie boleh lah selongkar balik baju2 Kakak Mya masa baby dulu.... nak kena basuh & simpan dalam bakul elok2. Alhamdullillah.... Jimat mama & papa sbb tak payah nak shopping baju baby sgt.

Tp... sebenarnyer byk jugak benda lain nak kena beli untuk Baby.... Rasanyer ujung bulan nie nak start belli sikit2 maner barang2 yg penting, sbb takut bulan 7 nnt sy dah kena tahan wad... Apa2 pun... Doakan kesihatan sy & baby yer....

:)



3 ulasan:

zaril berkata...

orang cakap sape dulu dia dapat kan kak.. huhuhu.. nama Qistina tu dah terpahat dalam hati untuk anak kami.. tapi... tah bila lah nk letak dalah surat beranak.. last2 akak yang amik dlu.. maknanya nama tu kene benam dalam kolah lah ni.. =(

Mya Elzara Batrisya berkata...

Larr.. yer ker? Sorry Za... tetiba jer tergerak hati nak ambik nama tue...
takper2... akak boleh tukar yg lain.... lagipun belum Konfem lagik nak letak nama aper... yg penting ader nama "Mya" kat depan... yg belakang2 tue tak kisah sgt...

Mya Elfira Balqis pun ok...

kan..kan...

hehehe

zaril berkata...

akak... hati kita memang sama.. tapi za harap sangat akak tak amik qistina tu.. tapi kalau balqis tu ok kak.. ngah nk nama BALQIs tu.. tapi za takut nama tu berat.dia berkenan sangat ngan nama bakqis. dia nk letak NUR QISTINA BALQIS. tapi za nk letak NUR EMELZA QISTINA.. sebab za nk letak nama za dalam setiap nama anak.. dan kalau lelaki nak letak nama MOHD LUQMAN ISKANDAR. itupun kalau ada rezeki kak.. =)