08 Jun 2011

::Terkejut!!!!::



Semalam... ader Appointment kat hospital serdang. Biasalah bila Gie Hospital gomen nie... klu tak 3,4 jam menunggu mcm patung Cendana kat Depan kaunter tue mmg tak SAH.

Tetiba Terasa sedih + Jelezz pulak bila nengok rakan2 seangkatan (ibu2 yg tgh sarat mengandung) yang datang kat Wad tue ditemani Suami2 mereka.... tp saya.... cuma datang seorang diri.... Drive Sendiri... & uruskan semuanyer sendiri....


:( Sedih!!!!!!!!!!


Ondewei balik dr Hospital, dapat Call, tp tak sempat nak Pickup Call tue sbb tgh Drive.
Dah nak sampai Umah baru boleh jawab panggilan tue. Risau jugak sbb tak henti2 No yg sama duk Call berulang kali. takut Emergency Call dr sedara mara kat Kg.

Bila Jawab jer Call tue, terdengar suara yg sgt lembut diri hujung talian (Cewah ayat....) sy pun tanyer lah....


Saya : Siapa nie....?

NR : Nie kak Nani...

Saya : Kak Nani yg maner yer?
(Cuba ingat semula nama kawan2, sedara mara @ Customer)


NR: Ooooo Diana mungkin tak kenal kot.... Kak Nani Rostam

Saya : Nani Rostam... Ermmm mcm pernah dengar nama nie....
(cuba ingat lagik siapa kah gerangan pemilik nama Nani Rostam nie)

NR: Akak nak order barang boleh??....


Tetiba terus teringat...


Saya : Kak Nani nie....Mak Hanis Zalikha ker???

NR : Ha ahhh....
(Sambil tergelak manja....)


Saya : YA Allah... Betul ker nie???
(terus tergamam, tak tau nak cakap apa.... sampaikan tergagap2 bila jawab soalan Kak Nani)


Nak dekat setengah Jam bersembang dgn Kak Nani. org nyer sgt peramah & sgt baik. Sampaikan saya jadi segan bila dia kata nak jumpa saya bila saya Free. Insyaallah Minggu depan kalau tak der aral melintang sy akan jumpa kak Nani...

:) Suke!!!!!!!!!!!!!



Sumpah mcm tak percaya jer dapat call dr Kak Nani... sbb selama nie saya antara beribu2 lemon yg menjadi Silent Reader Blog Kak Nani Rostam & Anak nyer yg Pehmes tahap Raksaksa Hanis Zalikha.







Inilah gerangan nyer pemilik nama Nani Rostam




6 ulasan:

Imaan09 berkata...

bukan anak je y cantik.. mak dia pun cantik kan..

Mama Mya elzara berkata...

Imaan09
Betul2 saye setuju....
2,2 cantik.... mcm adik dengan kakak jer kan..mereka berdua tue...

Irnie Rinawaty berkata...

wah kak nani nak order barang ape tu...:)bez bez

NinaAz berkata...

Lawanya mak dia.. =)

Mya Elzara Batrisya berkata...

Irnie
Hehehe...tak der apa lah yunk... bisness kecik2 jer nie... :)

Mya Elzara Batrisya berkata...

Ninaz
yerlah... bangga nengok kak Nani Rostam.. nampak lebih muda dr usia...