19 Oktober 2012

::Camner boleh Terrrrsampai Cherating nie??::


Citer hari Ahad yang lepas....
Asal nyer, En Hubby & Abg Zahar nak Join Konvoi Group MAOC (My Alza Owner Club) 
pegi air terjun kat Serendah... 

Tapi entah mcm mana last minit diorang tukar plan... 
nak hantar Adik Eika balik Matrik pagi ahad tue.
dah alang2 sampai Kuantan...aper lagikkkk... 
berjimba-jimba lah kami kat Cherating..


Lepas hantar barang2 adik Eika kat Matrik kami angkut adik Eika gie Cherating... 
sempat pulak tue bungkus nasik ayam kat Cafeteria kat tepi Hostel adik Eika..... 
Jimat...jimat..jimat.... Nasik ayam rega 3.50, tapi ayam dia "bapak" besar sedap pulak tue 
Tak caya tanyer Kak Nor dengan Abg Zahar,
dorang  siap hirup sup nasik ayam tue hingga ke titisan yang terakhir...  


Meh lah layan gambor hasil "Pencilokkan" saya kat FB Kak Nora... *Ngehhhh....* 





Anak dara saya ..... a.k.a "hantu pantai....."


Anak Dara No 2 saya..... 
Selamber jer dia makan pasir pantai... mcm makan nasik.... 
ishkkkk... ishkk..ishkkk...


K.A.M.I
berjasa betul Tripod Abg Zahar nie.... klu tak mst ada jer yang kurang sorang dalam gambar... 
Muka semua senyum sampai telinga sbb perut dah kenyang membedal Nasik Ayam & Donut berbijik-bijik... 


Opsss!!! Papa Hot....Seksi nyer!! 



Seperti biasa... saya perlu berada di barisan paling belakang sekali untuk mengelakkan saya kelihatan seperti "Gergasi" Comel... hehehe comel ker??? 


Alhamdullillah... cuaca "Cantik" sgt hari tue.... 
nak dekat pukul 8 malam, gerak hantar Adik Eika balik Matrik... 
risau jugak dalam hati takut Pakguard kat Matrik adik tue tak kasik masuk,
Nasibbb baekk! hujan renyai2 masa sampai kat pintu pagar Utama....
Boleh lah hantar adik Eika smp depan Hostel... Kalau tak 
pakguard kat situ buat hati kering suh jalan kaki masuk dalam...
Jauh Giler Wehhhh.... Tak sanggupp Acikk!... 




2 ulasan:

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum dikkkk...
wahhhhhhh.. nak ke serendah sampai cherating ye.. best berpicnic.. ramai2 mmg best.. happening sangat kan.. :)

zaril berkata...

Wah.. bestnyer cherating tu.. rindunya cherating..!!!