29 Oktober 2012

::Tengok Iklan Air Asia sambil kesat Air mata::


Salam sejahtera...
Selamat pagi Malaysia!!!

Tadi jenjalan sarapan pagi kat  blog kengkawan...
Ternampak Entry  Air Asia tengah buat PROMOSI FREE SEAT!!!! kat blog Anje...
Apa lagik.. gatal2 tangan lah duk "menyeverrrr" tanpa arah tujuan....

Sambil "mengklik-klikkan button Mouse" sambil kesat air mata ....
sebab teringat Pengumuman "Budget 2013" dari   En Hubby a.k.a "Pak Menteri Kewangan Keluarga" ...


"Budget cuti2 luar dr Malaysia dibekukan sehingga ekonomi kembali Stabil,  ini Kerana selepas berlakunya  penambahan Ahli keluarga, perbelanjaan kian meningkat dan mengakibatkan  simpanan kian merosot & mengering"






Cik Puan Chintaliza ... hari tue kata ader Plan nak gie Bandung....
 Apa Lagikkk!!! boleh lah Booking. harga pergi balik RM92 jer... 
nnt boleh lah "Ahkak" Kirim Kain sulam Bandung tuk buat baju raya...
hehehe.....






11 ulasan:

~MommyAida~ berkata...

wahh murahnyaaa...isy..nk kena survey jugak ni..hihihih..sbb murah sangatttt..thanks MamaMya for the info...

Mama Mya berkata...

Mommy Aida

welcome dear...
mmg murah sgt2.... klu takder promo maner leh dapat harga murah segini... tapi kena pandai pilih tarikh aida... klu tak harga dia mst jadik 3,4 ratus ++....


Selamat "MEMBUKING" tiket Air Asia... hehehe

zaril berkata...

Wah... sekarang g booking.. mmg tgh tgu yg murah mcm tu pun.. smlm ngah tk tgh mahal lagi.. boleh2 nk kene pinjam beg oren ni..

Mama Mya berkata...

Zaril

Hehehe... Beg Oren ngan Beg cap Kuda sekali akak kasik.... bawak ler sorang satu.... boleh lah shopping sakan... :)

cepat2 booking za.. nnt harga dia jadik lain...

JaSSNaNi berkata...

assalamualaikum...
haiiishhhh.. tengok iklan tu pun akak tak nak.. sbb takot meleleh air mata lah.. hik hik hik.. :P
>>> nak tempek gambar perut je ke? kuangx3... nanti2 lah.. akak tempek gambar ye.. kadang2 bila dah bersiap datang keje tu, cuma ngan haikal je.. takkan nak soh dia amik gambar perut akak plak.. hehehehe.. mau terkejut dia.. kuangx3.. :P

Shiela berkata...

Salam kenal Mama Mya.. :)

aiN NaJwa berkata...

Ahkaaaaak dh kesat air mate lom..??..hehehe..wah murah nyer g bandung rm92 jer..ker utk ahli..??..

JaSSNaNi berkata...

Dikkk... akak tak pasti plak sape yg jual durian crepe ni.. tapi ada hari tu member blog bagi tau.. cuma tak de delivery kat puchong.. so kebetulan bos pegi midvalley.. dia bagi akak cuba 1 pek.. rm10 1 pek tu.. mmg sedap sangat dik.. dlmnye creme dan durian isi.. sedapppppp sangatttt

Mama Mya berkata...

Sheila

Terima Kasih Sheila.... sudi "Mampir" ke Bloh Mama Mya.

:)


AIn NAjwa
Dah kesat dah dikk... habis tisu sekotak... hehehe

Mama Mya berkata...

Kak Jasnani

Alaaaaa kak.... SEDAP nyer!!!
naperlah sy tak pregnant sekarang nie.. klu tak.. boleh "buli" ngan En Hubby suh cari Durian Crape nie sampai jumpa...
hehehe

mamadhea berkata...

salam...nice blog...huhu murahnya...apsl saya booking x dpt return murah...kalau dpt pn one way je murah bila return mahal..leh bg tips..hehe