05 Januari 2011

::ini Cerita Semalam.....:



Turun dari Opis.... terus menuju ke Motor yg menjadi "Kuda tunggangan" hampir 2 minggu semenjak Satria Hijoo sakit Tenat.

Baru jer nak pakai Helmet terperasan yg tayar Motor belakang Pancit.... Ok.... masih boleh tersenyum sbb dah janji azam tahun 2011 tak mo sedih2 tak mo Marah2 Tak mo Bengang2.... Jadi sya pun call en hubby bgtau Motor Pancit... suara En Hubby pun cool jer... tak sampai 5 minit dia sampai depan Opis. Start Motor bawak motor g Repair kat Bikerz.


Lama gak tunggu En Hubby g repair Motor.... dah jadi mcam patung cendana lak duk kat depan Opis... still boleh tersenyum....


Lebih kurang 45 minit gitue.. En Hubby sampai.... bawak motor g opis En Hubby pulak... tunggu kat Opis dia, sib baik tak lama sgt.... dalam kul 6.20 kita org gerak balik umah. Sampai suku jalan... Hujan pulak turun.... bukn hujan biasa... rasa mcm hujan batu pulak... sbb terasa mcm sebijik2 batu melantun kat atas helmet nie.... Dah lah tak der baju hujan....


Kali nie dah tak leh nak senyum.... rasa cam nak nangis.... Harap sgt tak hujan kat Taska Mya, rasa kesian pulak nak angkut Mya naik motor sambil redah Hujan....

Al-hamdullillah Allah mendengr isi hati hamba nyer ini....smpi kat area Taska Mya tak hujan lagik. Fuhh lega rasa hati... tak jadik nak nangis...


Susahnyer hidup tanpa mu wahai "Satria Hijooo"..... cepat lah sihat.....




2 ulasan:

zaril berkata...

senyum x perlu kata apa2... :-P
sabar yer kak...

Mya Elzara Batrisya berkata...

Zaril
Yerlah za... aper nak buat.. senyum jerlah sampai telinger ... hehehe